Před novoročními oslavami rozjela bývalá reality hvězdička, jež před nedávnem oznámila další, v pořadí třetí těhotenství, na svém instagramovém profilu oblíbený program Otázky a odpovědi. Vedle dotazů o miminku, či jak stráví Silvestra, zajímalo fanoušky, co jí na Pepovi tehdy tolik učarovalo.

„Charisma!!! Je to takovej „tmavej“ typ,“ vysvětlila na Instastories. Hlavní slovo ale měly feromony. „Jeho vůně… to u mě hrálo vždy velkou roli. Takový to… když cítíte vůni toho druhýho a začne vám bušit srdce… a chvět tělo,“ přiznala se smíchem Ornella.

Video: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interrupce jedině když...

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když... David Turek

Také jí imponovalo, že Kokta dokázal být jak drsný, tak i hodný a něžný. „Umí mě rozesmát, naslouchá, není sobec, je to gentleman, chová se ke mně jako ke královně, je hrozně galantní, chytrý, má přehled a empatický – pomohl hodně lidem, a když může, vždy pomůže,“ pokračovala s výčtem manželových největších kvalit.

Jejich seznámení přitom neproběhlo nijak romanticky. Jak Ornella připomněla, dohromady je daly sociální sítě. „V roce 2010 jsem na gymnáziu přijala na facebooku jeho žádost o přátelství. Hrozně jsme se tomu smáli. Nejdřív to bylo jen ze srandy, totální náhoda, ani jsem nevěděla, kdo to je,“ uvedla. V tu chvíli zřejmě ani jednoho nenapadlo, že to bude začátek nejkontroverznější lásky, jakou český šoubyznys nejspíš zažil. 

VIDEO: Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti!  

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
74 fotografií