Patnáct let vztahu, dvě krásné děti a svatba stále nikde... Tak to už neplatí! Jakub Kohák se totiž v úterním vysílání Evropy 2 svěřil, že konečně jako pravý muž poklekl a požádal partnerku Báru o ruku.

Své životní partnerce tak dal ten nejvíc nezapomenutelný dárek k narozeninám, které ten den slavila. Kromě toho v Ranní show ještě prozradil, že poklekl na tu nohu, která ho nebolí, a osudovou otázku vyslovil za doprovodu klavírního virtuose, který zahrál píseň Imagine od Johna Lennona (†40). Jeho partnerka se totiž prý narodila 8. prosince, což je stejné datum, kdy byl legendární hudebník zavražděn.

Otázka je, jestli to Jakub myslel vážně a takhle se to skutečně stalo, nebo je to částečný výplod jeho fantazie... Kohák je totiž známý šprýmář a vážnější diskuze nebývá u něj zrovna zvykem. „Ženy plakaly a muži byli úplně zmateni,“ komentoval Jakub Kohák s humorem sobě vlastním romantické gesto. A kdy bude svatba? Tvrdí, že má na tento další významný krok ještě deset let... Nebo se bude konat, jak zvyky praví, do roka a do dne?

VIDEO: Režisér Jakub Kohák překvapivě promluvil o synech: Talent mají po svém pravém otci! 

Video
Video se připravuje ...

Režisér Jakub Kohák překvapivě promluvil o synech: Talent mají po svém pravém otci! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií