Její partner se nikdy ženit nechtěl. „Bere to tak, že jsme rodina i bez papíru. Jenže před rokem jsme si prožili tak dramatický porod, že názor přehodnotil a požádal mě o ruku,“ prozrazuje Renáta v rozhovoru v pátečním Blesk tv MAGAZÍNU.

Co se během porodu druhé dcery Karolínky stalo? „Pamatuju si to pořád dost živě... Jeli jsme ten den z dovolené na Dolní Moravě, což je pro nás cesta asi na tři hodiny. Od rána mi bylo divně, ale do porodu mi zbývalo asi šest týdnů, tak jsem to moc neřešila. Dorazili jsme domů a dvě minuty nato jsem začala krvácet. Ne trošku, ale jako když otočíte kohoutkem,“ vzpomíná na vypjaté okamžiky Czadernová.

„Když se na to člověk podívá zpětně, měli jsme ihned zavolat záchranku, ale v tom šoku jsme skočili do auta a jeli jsme do nemocnice sami. Kdyby byla někde kolona, nehoda, je to v pytli, naštěstí nebyla a do Motola jsme dojeli za osm minut. A začal fičák,“ popisuje.

VIDEO: Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání.

Video
Video se připravuje ...

Syn Bolka Polívky promluvil o brutálním napadení. A kráska z Novy neudržela emoce v živém vysílání. Bára Horáková, Lukáš Červený

Okamžitě ji poslali na sál. „Za chodu jsem si svlíkala šaty, rychle na stůl… Malá byla venku během chvilinky, ale šlo opravdu o minuty. Kdybychom se třeba jen o chvíli zdrželi na cestě z dovolené, pravděpodobně bychom tady já ani Karolínka nebyly. Měla jsem akutní odloučení placenty, dítěti hrozí udušení krví a matce vykrvácení,“ vypráví s odstupem roku s úlevou, že i přes vážné komplikace vše nakonec dobře dopadlo. Šťastní rodiče dnes vychovávají dvě zdravé holčičky Adélku (3) a Karolínku (1).

Velký rozhovor s Renátou Czadernovou už v pátečním Blesk tv MAGAZÍNU! 
A dále čtěte:

Jiřina Bohdalová odmítla roli v muzikálu Láska nebeská. Proč?

● Parádní bydlení cvičitelky Hanky Kynychové

Blesk tv MAGAZÍN
Autor: Foto: Jan Tůma, archiv

VIDEO: Takhle z Novy odcházela Czadernová! Rozplakala se v přímém přenosu.

Video
Video se připravuje ...

Z Novy odchází Czadernová! Rozplakala se v přímém přenosu! 

Fotogalerie
45 fotografií