Na Moravě by Hanka spočinula blízko svých příbuzných, ovšem pro vdovce Jiřího by to bylo příliš daleko. „Na Moravu je to opravdu kus cesty, navíc plánuju víc pracovat, když jsem už sám. Těžko bych tam jezdil,“ svěřil se Krampol.

Jeho názor ostatně podpořil i zbytek pozůstalých, Hančina sestra Marie Kalistová tak nakonec přišla s lepší variantou. „Nakonec nám přišlo nejlepší pohřbít Haničku na Olšanech. Je to v centru Prahy, každý z nás se tam lehce dostane,“ uvedla pro deník Aha! Marie, profesorka na střední umělecko-průmyslové škole.

Nakonec tak Krampolová spočine v jednom hrobě se svými rodiči Marií (†76, na rakovinu jater) a Václavem (†66) Kalistovými. Daleko to k ní nebude mít ale ani Jiří. „Mám ji sice už navěky v srdci, ale jsem rád, že bude blízko i místo jejího věčného odpočinku,“ přitakal herec a dabér.

VIDEO: Rodinná přítelkyně Krampolové Ivana Němečková na rozlučce s Haničkou (†59): Co se dělo uvnitř?

Video
Video se připravuje ...

Rodinná přítelkyně Krampolové Ivana Němečková na rozlučce s Haničkou (†59): Co se dělo uvnitř? Blesk TV

Ten za svou ženou téměř denně chodil i v době, kdy ležela po nemocnicích. Nosil jí různé dobroty a povídal si s ní, ale bral to jako samozřejmost. Není divu, že teď by zase rád chodil s květinami na hrob.

Snad mu to trochu přinese útěchu, i když na to je ještě brzy. Jiří je nyní hlavně rád, že má za sebou kar a všechny nezbytnosti kolem posledního rozloučení. „Musím se dát do klidu a odpočinout si, přeladit myšlenky,“ dodal pro Aha! vdovec.

VIDEO: Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec! David Turek

Fotogalerie
136 fotografií