Tamara Klusová ráda zpívá, zpěvem se ale na rozdíl od svého slavného muže neživí. Je mámou tří potomků na plný úvazek. A když se nevěnuje Josefíně (7), Alfrédovi (4) a Jenovéfě (necelé 2), je takzvanou influencerkou sociálních sítí. Své sledující na instagramu ráda zpravuje o aktuálním dění v životě svém i celé rodiny. A bylo tudíž beze vší pochybnosti jasné, že tak velká událost, jakou bezesporu výstavba rodinného sídla je, nezůstane Tamařiným sledujícím skryta.

Manželka Tomáše Kluse tudíž své dva nedávné posty věnovala právě rozestavěnému domu. „Tady se budeme snad co nevidět ráno probouzet. Poslední foto před montáží oken. Máme takové́ štěstí, že Tomíčkův strýc Luboš je stavař a celý náš sen má́ pod palcem,“ opatřila fotku rozestavěné ložnice popisem Tamara Klusová.

VIDEO: Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit? Co dělá místo vystupování?

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit? Co dělá místo vystupování? David Turek

„Mohu se jen ze zvědavosti zeptat, kam se poděl eko sen o dřevostavbě?“ zeptala se napřímo jedna z fanynek při pohledu na zveřejněné fotky. A odpověď? Za vším hledej peníze, zdá se. „Jediná dřevostavba, která nám dávala smysl, byla dřevostavba z masivních panelů. Ale to je opravdu cenově pro nejvyšší třídu,“ povzdechla si trojnásobná máma v odpovědi. Ukazuje se, že souznění s přírodou je zjevně celkem drahá záležitost. A to i pro jednoho z našich neúspěšnějších písničkářů.       

VIDEO: Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou?

Video
Video se připravuje ...

Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou? David Turek

Fotogalerie
55 fotografií