Blesku to potvrdil i Krampolův manažer a fotograf Miloš Schmiedberger (72), který teď za svého svěřence všechno vyřizuje, neboť herec je stále v šoku.

„Haničce postupně odcházel jeden orgán za druhým,“ prohlásil Schmiedberger, který Jirku nyní všude doprovází a pomáhá mu. Výsledky pitvy Krampola velice udivily.

Byl totiž přesvědčen, že manželce praskl vřed na jícnu. Tak to totiž zprvu také hodnotili záchranáři. „Bylo jí špatně. Snědla s námahou dva kousky libového masa. Najednou se zvedla, že je jí zle a že musí na záchod. Cestou padla na zem. Honem jsem ji zvedl a zkoušel jí dát umělé dýchání,“ popisoval Blesku Krampol onen tragický pondělní večer.

VIDEO: Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec! David Turek

„Nic nepomohlo, doktor mi pak řekl, že asi vykrvácela z toho vředu na jícnu,“ vysvětloval herec s tím, že vřed manželce už praskl jednou, v Nemocnici Na Františku jí pak museli dávat transfuze. „Tehdy ji ještě zachránili,“ vzpomínal.

Krampolová se dlouhodobě potýkala se zdravotními problémy, které se dostavily i kvůli dlouhodobému požívání alkoholu, který bohužel ještě kombinovala s prášky. „Orgány takovou dlouhodobou zátěž často nevydrží. To jsou smrtící koktejly. Začnou selhávat orgány, a když selžou najednou dva důležité životní orgány, přichází smrt,“ řekl Blesku internista z nemocnice na Vinohradech.

Hana Krampolová měla v minulosti potíže s prášky i alkoholem a také psychické problémy, kvůli zesláblému organismu několikrát skončila v nemocnici. V roce 2017 dostala Hana epileptický záchvat a odvezli ji do nemocnice na pražském Karlově náměstí, kde si ji na čas nechali. Loni několikrát skončila v psychiatrické léčebně.

VIDEO: Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě! Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Fotogalerie
72 fotografií