Němečková je s Krampolem v kontaktu ze Španělska, kde v současné době pobývá. „Pohřeb je důležitý pro nejbližší okolí zesnulého, pro jeho rodinu, zesnulému už je to jedno. Důležité je, jak to cítí Jirka. Ten se s ní chce rozloučit sám, bez mediální pozornosti, jen v okruhu přátel. Vím, že už přemýšlí, jak to udělat, ale zatím není nic stanoveno. Určitě to bude v soukromí, bez obřadu, nějak civilně,“ říká Němečková.

VIDEO: Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec! David Turek

Jestli ona sama dorazí, zatím neví. „Záleží, co Jirka vymyslí a na kdy. Pracuji částečně ve Španělsku, kde jsem i teď, takže nevím, jestli zvládnu přijet,“ krčí Němečková rameny. Zároveň dodává, že Hanka by s tím takto souhlasila. „Hanka byla čistá duše, milovala svého Jiříčka a těšila se, že teď už konečně bude vše v pořádku. Říkala, že už se do nemocnice za žádnou cenu nechce vrátit, měla velké plány, těšili se na dovolenou na Moravu, doma zuřivě uklízela, až Jirka nadával, že mu všechno přerovnává. Byla plná energie,“ smutní kamarádka Krampolové.

VIDEO: Smrt Hany Krampolové (†59): Takhle mluvila o letech problémů...

Video
Video se připravuje ...

Smrt Hany Krampolové (†59): Takhle mluvila o letech problémů... Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Naděje Krampolové překazil prasklý vřed na jícnu a vnitřní vykrvácení. Takový je alespoň předběžný závěr lékařů. „Potvrdit jej musí pitva. Ta už podle mých informací proběhla, výsledky by měly být koncem týdne. Budou ale sděleny pouze Jirkovi a je už na něm, jestli je zveřejní,“ říká Němečková. 

VIDEO: Krampolová v talkshow: Kvůli grupen sexu jsem přišla o kamarádku!

Video
Video se připravuje ...

Krampolová v talkshow: Kvůli grupen sexu jsem přišla o kamarádku! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií