„Jsem šťastná. Jiříček mě vyzvedne a pojedeme si pro Žanetku,“ prozradila nadšeně pro Aha! Hanka, která už se těší na propuštění a hlavně na svou fenku jorkšíra, s níž chce chodit na dlouhé procházky. Právě pohyb jí teď dlouho chyběl, jelikož kvůli v karanténě v léčebně panoval tvrdý režim.

Dva týdny se v podstatě nesměla hnout z pokoje, jelikož nemohla ani do zahrady či na chodbu. A právě to ji prý donutilo si uvědomit, že musí svůj život změnit. „Opravdu se už na cigarety ani nepodívám. Dělají mi špatně na vředy,“ tvrdí Krampolová, která dříve kouřila jednu za druhou a ohrožovala se tak na životě.

Právě proto ostatně musela být léčena v Bohnicích. Poprvé ji odtamtud propustili po tříměsíčním pobytu už 8. listopadu, jenže doma dlouho nepobyla, protože začala zase holdovat cigaretám, načež se jí udělalo zle a krvácela z dvanácterníku. Sanitkou byla po Vánocích převezena do Nemocnice Na Františku. Když ji tam ale začátkem roku přemisťovali na postel, spadla a zlomila si stydkou kost. Následně tak putovala znovu do Bohnic.

Teď už by měla být v pořádku i po tělesné stránce. „Rentgen ukázal, že už jsem v pořádku. Chodím pár neděl bez chodítka. Ale ono se stejně chodit nedá, není kam, nikam kvůli nákaze nesmíme,“ posteskla si manželka Jiřího Krampola.

Ta je ráda, že situace kolem koronaviru se pomalu povoluje. Mohla se tedy objednat ke kadeřnici a na nehty. „V Bohnicích nás koupou jednou týdně. Hned se doma naložím do vany a vlasy si alespoň umyju,“ plánuje si a hodlá se konečně věnovat i svému muži, kterého dlouho neviděla. „Budu si toho fakt vážit,“ dodala.

VIDEO: Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku!

Video
Video se připravuje ...

Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
83 fotografií