Když hasiči začátkem dubna ve stanici metra B Anděl vyprostili její tělo zpod soupravy, neměla nejmenší šanci přežít. „Na nástupišti zůstala ležet taška, bunda a berle,“ popsal Nedělnímu Blesku očitý svědek tragédie. Krásnou talentovanou herečku přivedla do metra 5. dubna před polednem velká bolest a beznaděj. „Asi před rokem prý skočila z okna,“ prozradil Nedělnímu Blesku hereččin důvěrný známý. „Prodělala několik operací a chodila už jen o francouzských holích…“ potvrdil člověk z Dagmařina okolí, který nechtěl být jmenován.

Kvůli svým zraněním se Dáša musela trápit ještě víc. A k problémům v soukromém životě přišla také o práci, kterou měla nadevše ráda. „Miluju umění a rozdávat radost,“ napsala v dotazníku Městského divadla Mladá Boleslav, na jehož prknech během 16 let odehrála na 40 postav českého i světového repertoáru, včetně Manon Lescaut či Desdemony. „Nemohu pořád uvěřit té strašné tragédii. Dáša, krásný člověk, drahá kolegyně. Hrály jsme spolu v mnoha představeních," vzpomíná hvězda boleslavského divadla Ivana Nováčková (59). „S Dášenkou jsme se hodně nasmály, hodně toho napovídaly. Divoká a senzibilní Dagmar... Nerozumím jejímu odchodu, je to zdrcující ztráta," řekla Novinkám.

Po prvním neúspěšném pokusu o sebevraždu měla Teichmannová trvalé následky. Věděla, že už nikdy víc nevyužije svůj talent a nebude hrát divadlo. Co všechno se nešťastné herečce muselo honit hlavou, když stála na nástupišti, čekala na 80 km v hodině jedoucí metro a byla definitivně rozhodnutá skoncovat se životem. Už podruhé. Vybrala si k tomu den, kdy byl provoz na trase kvůli koronaviru minimální. Tentokrát se jí to bohužel povedlo. „Na místo jsme ihned vyslali záchranářskou a lékařskou posádku i inspektora. Bohužel, žena utrpěla zranění neslučitelná se životem,“ sdělila mluvčí zdravotnické záchranné služby hlavního města Jana Poštová.

Pokud máte psychické potíže, či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

VIDEO: Herečka z Pelíšků spáchala sebevraždu. Hryc bojuje s leukémií. A zemřela Heda Čechová

Video
Video se připravuje ...

Herečka z Pelíšků spáchala sebevraždu. Hryc bojuje s leukémií. A zemřela Heda Čechová Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
19 fotografií