Bohužel pro Hanku to po sérii zákroků na různých klinikách plastické a estetické krásy téměř nikdy nedopadlo dobře. A místo toho, aby omládla, potýkala se pak s vedlejšími účinky, jako byly záněty a špatně zahojené jizvy. 

V roce 2009 se rozhodla hned pro několik úprav najednou, což žádný profesionální plastický lékař nedoporučuje. Operace spodních i horních víček, lifting celého obličeje, liposukce břicha, stehen a kolen - to jsou zákroky, které Krampolová podstoupila během tří týdnů. „Operace, které by mě jinak vyšly na více než sto tisíc korun, mám tedy zadarmo. Proč bych to nepřijala, budu se cítit lépe a Jirka bude mít doma mladší ženskou,“ tvrdila tehdy. Ale ne všechny zákroky se hojily tak dobře, jak by měly. A tak Hanka začala mít problémy, musela předčasně do důchodu a také začala brát léky, které jí taky na psychice nepřidaly.

VIDEO: Smrt Hany Krampolové (†59): Takhle mluvila o letech problémů...

Video
Video se připravuje ...

Smrt Hany Krampolové (†59): Takhle mluvila o letech problémů... Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Manželka Krampola měla ostatně zřejmě smůlu na plastické úpravy, protože v roce 2006 podstoupila plastiku prsou. Hančina ňadra byla ale asymetrická a na pohled nevypadala vůbec dobře. Po čase ji ale především začaly trápit teploty, na které nezabírala žádná antibiotika.

Bolest byla strašná. „Vůbec jsem si to do souvislosti s novým dekoltem nedala, protože mě prsa ani trochu nebolela. Oči mi otevřela až jedna naše známá – lékařka. Ta odhalila, že mám v okolí implantátů rozsáhlý zánět. Myslím, že kdyby se na to tenkrát nepřišlo, za pár týdnů mohlo být po mně,“ přiznala tehdy Blesku Hanka. 

VIDEO: Krampolová v talk show: Kvůli grupen sexu jsem přišla o kamarádku!

Video
Video se připravuje ...

Krampolová v talk show: Kvůli grupen sexu jsem přišla o kamarádku! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Pak se přidala další zranění, ale ta byla spíš zapříčiněná alkoholem a léky proti bolesti. Nejprve si Hana v roce 2012 zlomila levé koleno po pádu ze schodů. O rok později upadla na stejném místě zase a odneslo to tentokrát rameno, kdy jí ruka zůstala částečně nefunkční i po reoperaci. Pak se jí schody staly opět osudnými, kdy spadla a zlomila si kotník. V posledních letech se musela léčit i v souvislosti se závislostmi nejen právě na lécích a alkoholu, ale i na cigaretách.

VIDEO: Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií