Jiří měl za to, že jeho ženě Hance (†59) se stalo osudným vykrvácení. „Doktor mi řekl, že asi vykrvácela z toho vředu na jícnu,“ vysvětloval herec a dabér s tím, že Hana už podobnými obtížemi v minulosti trpěla.

Jenže ve čtvrtek se teprve dozvěděl pravdu a skutečnou příčinu smrti! Tu odhalila až pitevní zpráva, pro ni musel Krampol sám zajít. Konkrétně jeho kroky kolem půl dvanácté zamířily do Ústavu patologie 1.LF UK a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. 

Fotografové ho zastihli, jak vchází dovnitř i to, jak se zanedlouho vracel spolu se svým manažerem a fotografem Milošem Schmiedbergem (72). Ten ho všude doprovází a je mu oporou, a tak není náhodou, že kamarádovi vypomohl i teď a odnesl za něj lejstra, kde stály výsledky pitvy.

VIDEO: Je to jako s feťákem! Krampol před časem drsně promluvil o nemocné ženě Hance

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Je to jako s feťákem! Krampol drsně promluvil o nemocné ženě Hance Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Ty odhalily i příčinu smrti Krampolové - zabilo ji multifunkční selhání orgánů. „Na patologii se Jiří dozvěděl, že příčinou smrti bylo celkové selhání organismu. Haničce postupně odcházel jeden orgán za druhým,“ vysvětloval ostatně Blesku Miloš.

Výsledky z Všeobecné fakultní nemocnice v Praze tak Krampola prý velmi zaskočily, ovšem vzhledem k předchozím problémům bývalé učitelky v mateřské školce je to bohužel jen přirozený vývoj věcí. Hana měla v minulosti potíže s prášky a alkoholem, které nekontrolovatelně kombinovala. Měla i velké psychické problémy, kvůli zesláblému organismu několikrát skončila v nemocnici.

V roce 2017 dostala epileptický záchvat a odvezli ji do nemocnice na pražském Karlově náměstí, kde si ji nechali. Loni několikrát skončila v psychiatrické léčebně. Podle Krampola za stav jeho manželky ale nemohl alkohol, svou roli prý sehrála zranění z minulosti. Problémy prý začaly, když jí umřela maminka, na které lpěla. Do toho si rozdrtila rameno a musela na operaci.

VIDEO: Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec! David Turek

VIDEO: Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě! Hana Hoschlová, Lukáš Červený

Fotogalerie
87 fotografií