Od chvíle, co vévoda s chotí dali rozhovor Oprah Winfreyové (67), neřeší svět pomalu ani nic jiného než jejich výroky. Někdo jim bezmezně věří každé slovo a litují Američanku, která si podle svých slov jednu dobu chtěla sáhnout i na život. Jiní ale nechápou, proč své špinavé prádlo museli prát na veřejnosti a nevyřídili si vše v rámci královské rodiny. Ostatně některá tvrzení dvojice jsou prý přinejmenším sporná...

Například Meghan tvrdila, že její syn Archie (v květnu 2 roky) nedostal titul prince kvůli tomu, že se příslušníci britské monarchie báli, že bude moc tmavý. Ovšem ve skutečnosti neměl vůbec na titul nárok. Není tedy divu, že leckdo pochybuje o pravdivosti i dalších vyjádření vévodkyně ze Sussexu a bývalé herečky. 

Možná právě na tyto dohady naráží i graffiti, které se objevilo v ulicích amerického Hollywoodu. Někdo vytvořil právě podobiznu Meghan podle záběrů z rozhovoru s Oprah. Černobílý výjev doplňuje ještě nápis: „Keep calm and speak truth", tedy v překladu: „Zůstaňte v klidu a mluvte pravdu“. 

VIDEO: Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník Blesk

Už ale není zcela jasné, jak je tato věta vlastně myšlena. Je graffiti výrazem úcty k Meghan a k její odvaze veřejně vystoupit a mluvit i o velmi nepříjemných tématech? Nebo jsou snad slova o mluvení pravdy ironická a celý výjev je tak trochu satirou?

Ať je to, jak chce, není to rozhodně poprvé, co se tvář Meghan dostala do pomyslného portfolia streetartových umělců. Už v listopadu 2016 se objevila její podobizna v Londýně. Meghan na ní byla oděná v krátkých sexy šatičkách s motivem americké vlajky a na hlavě měla tiáru (drobná korunka). Společnost jí na výjevu dělali i dva členové královniny stráže. Všemu vévodil růžový nápis: „Harryho holka“.

Nedávno se zase v amerických ulicích mohl princ Harry pokochat svým vymalovaným dvojníkem v modré mikině s nápisem: „Keep calm and wash your hands,“ tedy „Zůstaňte v klidu a myjte si ruce.“ 

VIDEO: Harry a Meghan

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan Mall.tv

Fotogalerie
107 fotografií