Princ Harry se podle britského Daily Mailu má během letošního roku 2021 dočasně vrátit do vlasti, aby se zúčastnil některých oficiálních událostí - v první řadě oslavy 100. narozenin svého dědečka, prince Philipa (jubileum dovrší v červnu). 

Zatím to ale vypadá, že Harryho choť, vévodkyně ze Sussexu, se za oceán nežene a hodlá zůstat v kalifornském Montecitu, kde nyní spolu s Harrym a malým synkem Archiem (v květnu mu budou 2 roky) žijí.

Podle britského listu je prý velice nepravděpodobné, že by v létě měla svého muže na cestách za povinnostmi a rodinou doprovázet. Má to snad znamenat, že Meghankrálovská rodina okatě ignoruje a nepozvala ji?

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Údajně to tak není, ovšem důvodů její absence je prý více. Jedná se mimo jiné o snahu nepřitahovat zbytečnou pozornost médií, jelikož kdyby se Meghan do Británie vrátila, jistě by to vyvolalo senzaci. 

„Je to osobní a praktické rozhodnutí páru, ale rozhodně by to veřejným představitelům pomohlo, aby se jim podařilo ukočírovat velmi ošidnou situaci,“ uvedl zdroj pro Daily Mail. Přece jen v době, kdy světem vládne hlavně strach z koronaviru, je potřeba cestovat co nejméně. Možná tak bude jen dobře, pokud brunetka zůstane v Americe.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
74 fotografií