Prozatím bezejmenný dokument by se měl soustředit na život vysloužilého hollywoodského osvětlovače a dobu předtím, než jeho dcera Meghan poznala prince Harryho (36), Thomas Markle to uvedl v rozhovoru pro britský The Sun on Sunday.

„Začne to mým životem, mou rodinou, mou láskou k divadlu a televizi a jak jsem se dostal k té práci. Dokument nabídne pohled na žití s Meghan, její dospívání, školní léta předtím, než zamířila na vysokou a začala její kariéra,“ prozradil zhrzený otec detaily rodinného filmečku.

Video: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům. Instagram Kensington Royals

Markle doufá, že by dokument mohl být hotový do konce tohoto roku. Se svou dcerou se naposledy viděl před její svatbou, od té doby se podle jeho slov rozjel smutný příběh, který zná celý svět. Proto by rád, aby Meghan veřejnost poznala jeho očima a nahlédla do jejich společného života předtím, než se všechno rozpadlo.

Jak na tento projekt bude nahlížet Meghan, není jisté. Thomas je v současnosti jednou z klíčových osob obhajoby v soudním sporu vévodkyně proti společnosti Associated Newspapers, která v únoru 2019 prostřednictvím novin The Mail on Sunday a webu MailOnline zveřejnila její soukromé dopisy adresované otci. Pokud dojde na předvolání svědků, mohl by svou drahou dceru potopit.

VIDEO: Megxit. Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finančně nepohorší

Fotogalerie
91 fotografií