Najít vánoční přání vévodů ze Sussexu na některém z oficiálních zdrojů, uhledali byste se k smrti. Vyvedený páreček, pobývající ve Spojených státech, ho letos ukryl na cizím instagramovém účtu, respektive účtu neziskové organice Mayhew, která se stará o zvířata a rodiny v nouzi.

„Jsme štěstím bez sebe, že jsme mohli obdržet nádherné vánoční přání od našich patronů, vévodů ze Sussexu. Vévodové rovněž poskytli sponzorský dar a pomohli nám zůstat zde pro psy, kočky a lidi v naší komunitě přes zimu a dále,“ poděkovala organizace manželům.

Video:  Náhlá smrt Ladislava Mrkvičky! Verešová po kauze s pornem! A Hryc porušil vánoční slib

Video
Video se připravuje ...

Náhlá smrt Ladislava Mrkvičky! Verešová po kauze s pornem! A Hryc porušil vánoční slib Petr Macek, Lukáš Červený

Na přehlédnutelném vánočním přání jsou vyobrazeni oba vévodové, společně se synem Archiem, v domečku pro děti na zahradě svého panství v Montecitu. Údajně se jedná o fotku, kterou pořídila Meghanina matka Doria.

Původní fotografie s typickým přáním krásných Vánoc a šťastného nového roku 2021 by se jistě dočkala většího humbuku a vřelejšího přijetí fanoušků, autoři se ji ale rozhodli protáhnout jakýmsi uměleckým filtrem.

Na výsledném produktu tak mají vévodové i Archie takřka nerozpoznatelné obličeje a nebýt ohnivě zrzavých vlasů prince a ulízlé tmavé kštice Meghan, sotva by někdo poznal, že se jedná o ně. Pokus o originalitu na jednu stranu uspěl, na druhou selhal. Fanoušci britské monarchie jsou rádi za každou soukromou fotografii z rodinného alba, tato je však spíše zklamáním.

VIDEO: Megxit. Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finačně nepohorší

Fotogalerie
109 fotografií