O rozproudění vánoční zábavy se (minimálně do loňského roku) stará největší vtipálek rodiny princ Philip (99). Po odpoledním čaji se vévodové, princové, princezny, lordové a královna přesunou do společenské místnosti, kde na každého čekají pečlivě zabalené dárky. Musí přitom dodržet jedno zásadní pravidlo – veškerou strojenost nechat za dveřmi. Na Philipův povel pak mohou zahájit rozbalování krabic. A kreativita monarchů rozhodně nezná hranic.

Podle serveru Mirror se jeden rok Harry vytasil s velmi humorným a neotřelým dárkem pro svou babičku Alžbětu II. (94) – koupací čepici s nápisem Život je svi*ě. Vévodkyně Kate Middletonová (39) první Vánoce v královském kruhu seznámila svého budoucího švagra s novou „instantní“ přítelkyní; pořídila mu postavičku, která při ponoření do vody zvětší svůj objem. Princezna Anna (70) svému drahému bratrovi Charlesovi (72) zase koupila bílé kožené sedátko na záchod, které si následník trůnu bere na všechny cesty.

Video: Krnáčová o rakovině a šanci na vyléčení. A herecký pár bojoval tiše s covidem a zlobí se na kolegy

Video
Video se připravuje ...

Krnáčová o rakovině a šanci na vyléčení. A herecký pár bojoval tiše s covidem a zlobí se na kolegy Bára Horáková, Lukáš Červený

Královnou Vánoc 2017 se překvapivě stala Meghan Markleová (39). Díky průpravě od svého tehdy ještě snoubence prince Harryho na prvních společně strávených svátcích s monarchy totálně zaválela a královně Alžbětě II. způsobila záchvat nekontrolovatelného smíchu: koupila jí zpívajícího křečka. Královna měla zavtipkovat, že bude dělat společnost jejím pejskům, ti ho však údajně rozcupovali ještě předtím, než oslava oficiálně skončila.

Proč se královská rodina namísto užitečných darů obdarovává předměty, které z velké části skončí na dně skříně? I hlava státu a její přívrženci občas potřebují  vypustit páru a pobavit se. Když si to nemohou dovolit na veřejnosti, využijí společně strávených chvilek na místě, kde je žádný paparazzi ani novinář nemůže sledovat. Jakožto zámožná skupinka z té nejvyšší možné společenské vrstvy už stejně mají prakticky vše, o čem kdy snili.

VIDEO: Genzer bez peněz: Jsem minus 4 miliony. A obrovský strach o Libušku Šafránkovou

Video
Video se připravuje ...

Genzer bez peněz: Jsem minus 4 miliony. A obrovský strach o Libušku Šafránkovou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
94 fotografií