V polovině měsíce března se na facebookové stránce věnované Divadlu Pavla Trávníčka objevily podivné statusy, které naznačovaly krizi v manželství Pavla Trávníčka a jeho manželky Moniky. A nejenom to! Pisatel dokonce tvrdil, že Monika udržuje vztah s jiným mužem, houslovým virtuosem Jaroslavem Svěceným, s nímž mladá paní Trávníčková spolupracuje v rámci online koncertů, a snaží se herce, jehož si diváci zamilovali už jako mladíčka v pohádkovém snímku Tři oříšky pro Popelku, odříznout od jejich společného potomka, synka Maxmiliána (4). Manželé ovšem tyto spekulace odmítli.

„Vážení, protože se nás někdo snaží v této nelehké době rozeštvat a pošpinit nás, tak musím všem s radostí oznámit, že je vše v pořádku a nic se neděje. Pracovní profil Divadla Pavla Trávníčka byl zablokován a napaden. Přesto vám všem přeji, ať jsme všichni šťastní a zdraví. Mějte se rádi. Závist lidí, že v této době pracujeme, je velká!“ napsala pak Monika na sociální síť. Dáma, která před nedávnem oplakala maminku Blanku Fialkovou (†58), jež podlehla koronavirové nákaze, dala celou tuto nepříjemnou záležitost k šetření policii. Internetový útok ji navíc nikterak neodradil od pořádání dalších online akcí se Svěceným.

VIDEO: Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě! 

Video
Video se připravuje ...

Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Podle manželky pohádkového prince je o ně totiž obrovská poptávka, a ona tak může spolupracovat s nejznámějšími muzikanty naší umělecké scény – naposledy to byla například operní diva Andrea Tögel Kalivodová (43). Monika se zde objevila v nádherných modrých šatech a vypadala jako antická bohyně.

Všem přítomným mužům div nevypadly oči při pohledu do jejího dechberoucího a zatraceně hlubokého dekoltu. Její slavný choť jí ovšem společnost nedělal. Ne však z důvodu, že by se odcizili, ale jednoduše proto, aby eliminoval možnost nákazy covidem-19. Přece jenom je už ve věku 70+, byť sotva pár měsíců. „Manžel pohyb mezi lidmi omezil, což chápu a toleruji,“ vysvětlila pro Super.cz.

VIDEO: LESK! Útok na Trávníčka řeší policie!

Video
Video se připravuje ...

Útok na Trávníčka řeší policie! A Janda se drsně obul do Csákové a dalších Blesk

Fotogalerie
55 fotografií