Trávníčkova manželka Monika (35) od počátku jakoukoliv krizi popírala a tvrdila, že profil na sociální síti napadl hacker. Pavel mlčel a děje se tak do teď.

Monika nicméně o víkendu zveřejnila společný snímek s ním a jejich synem Maxmiliánkem (4). „Mějte krásný víkend,“ napsala k fotce producentka, která zrovna řídila auto a její muž seděl se synem vzadu.

„Nic se u nás neděje, jsme úplně v pohodě,“ napsala v pondělí Blesku Monika. Ta se svým manželem Pavlem během soboty a neděle vyjednávala na zámku Berchtold nedaleko Prahy o dalších pracovních aktivitách. A právě odtud Blesku poslali ještě jednu společnou fotku.

VIDEO: Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě! 

Video
Video se připravuje ...

Manželka Pavla Trávníčka Monika po smrti maminky: Bát se covidu je na místě! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Ve statusu na už zrušeném profilu Pavla Trávníčka v pátek 12. března stálo: „Monika se rozhodla žít s J. Svěceným a Maxmiliána, kterého vždycky šoupne na Moravu a já s tím nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna. P. Trávníček.“ Monika reagovala rychlým sdělením o napadení profilu hackerem.

Svěcený se vyjádřil následující den. „Monika je moje PR manažerka, je to profesionálka. Pavla znám taky. Ne, opravdu spolu nic s Monikou nemáme,“ prohlásil houslista.

VIDEO: Trávníček na Febiofestu: Nesmíme se nechat zastrašit

Video
Video se připravuje ...

Trávníček na Febiofestu: Nesmíme se nechat zastrašit Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií