Tato doba přeje lásce - a především plodům této lásky. Tuzemské i zahraniční hvězdy využívají náhle volný čas k tomu, aby se věnovaly svým nejbližším, a tak se na svět klube jedno „koroňátko“ za druhým. Dítko počaté během koronavirové pandemie přivedla na svět také slovenská herečka Gabriela Marcinková, kterou si čeští diváci jistě ihned vybaví v romantické komedii Šťastný Nový rok, kde se objevila po boku Jakuba Prachaře (37), Táni Pauhofové (37) či Zuzany Norisové (42), ve sci-fi dramatu Důvěrný nepřítel, kde si zahrála s Vojtěchem Dykem (35), či jako svéráznou sestřičku Doktora Martina v podání Miroslava Donutila (70).

Tuto nádhernou zprávu potvrdila až nyní slovenské televizní stanici Markíza. „Už 10 dní je na světě náš Jakub. Mám za sebou krásný porod a oba jsme zdraví a šťastní,“ nechala se slyšet šťastná dvojnásobná maminka. Marcinková, která po sňatku s Mihalčínem, spoluzakladatelem kapely Heľenine oči, používá manželovo příjmení, své druhé těhotenství dlouho tajila. Informaci, že se její tříčlenná rodina rozroste o dalšího člena, oznámila jen tak mimochodem na sociální síti v listopadu loňského roku, u pozvánky na novou platformu pro výzkum herecké tvorby pod názvem Slzy Janka Borodáče.

VIDEO: Trailer ke snímku Sviňa

Video
Video se připravuje ...

Sviňa - trailer Cinemart

„Tak už se nám zadařilo,“ potvrdila tehdy u snímku, na němž dala všem na odiv své těhotenské bříško. „Tímto způsobem poprvé oznamuji světu přes sociální sítě něco vysloveně osobního…“ Kráska, která na českých televizních obrazovkách naposledy zazářila v mrazivém dramatu Sviňa, inspirovaném skutečnými událostmi okolo vraždy novináře Jána Kuciaka (†27) a jeho snoubenky Martiny Kušnírové (†27), pak pohlaví očekávaného miminka prozradila v březnu. Splnila si tak sen mnoha maminek, tedy mít doma páreček, a to jak holčičku, tak i kloučka. Na novorozence totiž doma čekala jeho starší sestřička Ema (2,5).

Fotogalerie
35 fotografií