Na svět přišlo další „koroňátko“, tedy miminko, co bylo počato během dlouhých, nedobrovolných uměleckých prázdnin. Do takzvaného babyboomu se přidal i herec Jakub Štáfek a jeho snoubenka, vizážistka Dominika Doležalová (28), ti se včera večer stali maminkou a tatínkem. Na sociální síti to oznámil sám představitel nepříliš bystrého fotbalisty Laviho ze seriálu Vyšehrad, když se pochlubil fotkou z porodnice.

Na snímku, kde je Štáfek do půl pasu nahý a má roušku stáhnutou pod bradu, něžně chová v náručí svou novorozenou dceru a šťastně se na ni usmívá. Děťátko, které má na fotografii nasazenou roztomilou růžovo-modrou čepičku, pojmenovali novopečení rodiče Olívie. „Vítej!“ napsal Štáfek k dojemnému záběru, který navíc doprovodil písničkou Happy Together od sedmdesátkové skupiny The Turtles.

VIDEO: Vyšehrad bude mít svůj film! Jak vypadalo natáčení? Musel se Štáfek sžívat s Lavim?

Video
Video se připravuje ...

Vyšehrad bude mít svůj film! Jak vypadalo natáčení? Musel se Štáfek sžívat s Lavim? iSport TV

To, že jeho partnerka je v jiném stavu, oznámil Štáfek celému světu o Vánocích. Se slavnostním odhalováním pohlaví očekávaného zázraku nedělal na rozdíl od mnoha jiných celebrit žádné štráchy, rovnou hlásil, že půjde o holčičku, a těšil se, jak bude svou malou princeznu rozmazlovat. Rovněž všem sdělil, že se s přítelkyní zasnoubili. O ruku ji požádal na dovolené v Africe.  „Řekla ano,“ liboval si na instagramu.

Fotogalerie
44 fotografií