Finalistka České Miss 2014, známá coby „Misska z děcáku“ (přestože korunku krásy nakonec nezískala), se na sociální síti pochlubila domečkem, jenž sdílí se svým partnerem, podnikatelem Milanem Sovadinou, a synkem Matyášem. Zakladatelka Nadačního fondu Veroniky Kašákové se do nového bydla, které ve svých instastories nazývá „polotovarem“, stěhovala docela nedávno. Připravovala se především na příchod synka, a tak je na něm ještě potřeba leccos dodělat a vyšperkovat. „Mám teda od svého muže zakázaný to točit,“ svěřila se s úsměvem modelka. Když ho pak během natáčení potká, jak vychází z ložnice, partner taky patřičně zakoulí očima.

Všem svým fanouškům s patřičným výkladem předvedla například nehotovou koupelnu, kde chybí zatím vana ve tvaru vajíčka nebo velké zrcadlo na stěně. Polotovarem je i „první dětský pokoj“, jemuž dominuje prozatím postel. „To je pokojíček velké ségry,“ vysvětluje Kašáková. Sovadina byl totiž ještě dříve, než poznal Veroniku, zasnoubený s matkou své dcerky Elly Gabrielou Rouskovou. Dívenka se s tatínkem podle všeho stále stýká, jen peřiny v jejím pokojíčku zatím nenajdete: „Museli jsme je odnést, je tady zima.“

Hotový není ani pokojíček číslo dvě, ten Matyášův. Je v něm ale již připravená postýlka a vedle lůžko pro maminku, která bude v noci k chlapečkovi vstávat na kojení a přebalování. Parapet zdobí půvabné fotky nastávajících rodičů Veroniky a Milana.

VIDEO: Veronika Kašáková si zahrála ve videoklipu Nechtěná kapely Sebastien. Pocit, který prožívám celý život, říká modelka!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kašáková si zahrála ve videoklipu Nechtěná kapely Sebastien. Pocit, který prožívám celý život, říká modelka! Youtube.cz

Polotovarem je i „společenská místnost“, obývák/jídelna/kuchyně, tedy velký otevřený prostor s ostrůvkem, u kterého nechybí barové židličky. „Přemýšlíme, že tu bude velká knihovna nebo spoustu obrazů. A tady budou kamna, větší socha… a všude tu budou závěsy, aby se to trošku zútulnilo,“ plánuje nahlas plavovláska. Chybí i lustr, což je pro Kašákovou se Sovadinou „už roční téma“. Nyní je tu na zdech několik obrázků v různých rámech a v různých stylech, mimo jiné je tam k vidění i reprodukce jednoho díla od Gustava Klimta. Dva gauče naproti sobě a v jídelně oválný stůl. „S ním nejsme ještě úplně spokojení,“ přiznává Veronika. Na chodby si plánují nechat vyrobit vestavěné skříně, všude by také ráda měla police s fotkami.

Prozatím toho ve svém novém bydle mnoho nemají, a to, co tam je, je ze starého bytu a bude výhledově nahrazeno novým nábytkem, nicméně je vidět, jak to mladým rodičům všechno krásně vzniká pod rukama. O tom se sami můžete přesvědčit v naší galerii.

Mimochodem, kromě „Missky z děcáku“ se Kašáková neblaze pyšní i přezdívkou „Nevěsta na útěku“. Zhruba před rokem a půl sundala Veronika zásnubní prsten a od přítele na čas utekla na Havaj, kde se zdokonalovala v angličtině. Netrvalo ale dlouho a po návratu se opět dali dohromady. Záhy také oznámili těhotenství. Chlapeček ale přišel na svět se vzácnou chorobou, má metabolickou vadu, nemoc zvanou fenylketonurie. Modelka kvůli tomu skončila v rukou psychologů a syna čeká celoživotní drsná nízkobílkovinná dieta.

VIDEO: Nevěsta na útěku? Těhotná misska z děcáku Kašáková podruhé zrušila svatbu!

Video
Video se připravuje ...

Nevěsta na útěku? Těhotná misska z děcáku Kašáková podruhé zrušila svatbu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
111 fotografií