Po bouřlivém rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou v roce 2018 se David Kraus zařekl, že už tak otevřeně o svém soukromí mluvit nebude a ani se chlubit svou partnerkou. A tak kdyby před rokem modelka Sarah Opravilová (21) na sociální síti nezveřejnila jejich prvomájovou pusu, málokdo by věděl, že jsou milenci. 

To, že jsem těhotenství zatajil, je proto, že to je moje velmi intimní a vysněná věc. Dneska sdílí všichni všechno. A vždycky, když něco dělají všichni ostatní, tak já to nedělám,“ řekl v rozhovoru pro Showtime na Primě muzikant, který stále nemůže uvěřit, že je otec. 

Stále mám pocit, že to, že je ze mě táta, se mi jen zdá. Při porodu jsem si breknul, pak jsem si štěstím pobrekával cestou vlakem, dokonce i celý druhý den. Teď už jsem na tom docela dobře. Ale měl jsem chvíli pocit, že ty hormony dělají bordel hlavně u mě, a ne u maminky. Moje ego jde teď stranou,“ směje se David. 

VIDEO: David Kraus: Nemám práci, ale neprotestuju! Lidé jsou na tom hůř! Co vzkázal kolegům?

Video
Video se připravuje ...

David Kraus: Nemám práci, ale neprotestuju! Lidé jsou na tom hůř! Co vzkázal kolegům? Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

I když je maličká princezna na světě několik týdnů, má o její výchově jasno. „Chci dát dceři na výběr. Chci, aby měla možnost vidět zvířata, jezdit se mnou do přírody, starat se o kytičky a zvířátka... Zkrátka dělat všechno to, co já jsem v Praze jako dítě nemohl. To bych s ní hrozně chtěl prožívat.“ 

David s přítelkyní Sarah a dcerkou žijí v domku se zahradou za Prahou a užívají si klidu. Již zmíněná expartnerka Krause Strýcová je v očekávání, s přítelem Petrem Matějčkem se těší na první miminko. 

Fotogalerie
33 fotografií