To, že má David Kraus novou přítelkyni, prasklo loni na prvního máje, když Sarah zveřejnila fotku, kde se s Davidem líbají pod rozkvetlou třešní. A zřejmě tahle zamilovaná pusa byla jen začátek, protože před několika hodinami se stali rodiči! 

Rád bych se s vámi podělil o tu nejkrásnější zprávu. Narodila se nám nádherná, zdravá holčička jménem Ester. Splnil se mi sen všech snů. Děkuju nejvíc její mamince, na kterou jsem moc pyšný. Je to ten největší zázrak zázraků, díky kterému se vám v jednom okamžiku změní život...“ oznámil na sociální síti novopečený tatínek. 

Fotku novorozené holčičky zatím nezveřejnil, protože je to pro něj ještě moc soukromé a křehké, ale už musí pomalu „odhánět" prvního nápadníka!

VIDEO: David Kraus: Nemám práci, ale neprotestuju! Lidé jsou na tom hůř! Co vzkázal kolegům?

Video
Video se připravuje ...

David Kraus: Nemám práci, ale neprotestuju! Lidé jsou na tom hůř! Co vzkázal kolegům? Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Tak si s klukem po těch 16 dnech říkáme, co dál s tím životem, a s kým ho jako strávit. A pak nám pádnou odpověď dá David Kraus. Tak jsme v klidu, protože mladší holka je na světě,“ napsal v legraci moderátor Libor Bouček, který se před dvěma týdny stal otcem syna Alberta. „To mě pobavilo, oni už si myslí na naší princezničku,“ odpověděl Liborovi na vtipnou gratulaci David. 

A nejenom Bouček gratuloval k narození dcery, ale ozvaly se i další známé osobnosti. „Hodně zdraví! Lásku,“ napsala herečka Ester Geislerová. Srdíčka přidali také herec Petr Rychlý, moderátor Petr Říbal a Honza Musil, herec Jan Dolanský, herečka Jana Plodková, moderátorka Eva Decastelo nebo Anička Slováčková

VIDEO: David Kraus o Strýcové: Podvedla mě a bylo to hnusný! Zamiloval si jinou tenistku!

Video
Video se připravuje ...

David Kraus o Strýcové: Podvedla mě a bylo to hnusný! Zamiloval si jinou tenistku! Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií