Není snad nic, co by o sobě tajil. Autor knihy Prvok, Šampón, Tečka a Karel teď před kamerami přiznal, že část života bojoval sám se sebou. Diagnostikovali mu totiž obsedantně kompulzivní poruchu – laicky řečeno vracející se obavy vedoucí k psychické nepohodě. Většinou jde o puzení, že se neodvratně blíží katastrofa. Jedinou úlevou bývá dělat jednu činnost pořád dokola. A tím si prošel i Hartl.

„Poprvé jsem byl na psychiatrii, když mi bylo třináct. Vracel jsem se cestou do školy domů sedmkrát nebo i čtrnáctkrát, jestli jsem zamkl. Nebo jsem se před spaním bál, že jsem se nevyčůral, chodil jsem tedy několikrát čůrat a ono už to nešlo. Tak maminka řekla, že půjdeme k doktorovi,“ popsal Hartl.

„Ale už to nemám. Měl jsem dobrého doktora a ten mi poradil, abych se soustředil,“ tvrdí Patrik, kterému letos o Vánocích měl jít do kin film podle jeho knižní prvotiny.

Nijak nezastírá, že kniha je mimo jiné plná jeho sexuálních tužeb. „Já jsem vždycky chtěl být p*cíř! Ale nedaří se mi to, jsem pudlík,“ řekl naplno v nedávné talkshow 7 pádů Honzy Dědka a ani se nezačervenal. „Martinka je moje první a jediná žena. Bylo jí patnáct a mně šestnáct, když jsme spolu začali chodit. Chtěl jsem mít množství sexuálních zážitků, ale vůbec se mi to nepovedlo. Ani trochu,“ dodal s tím, že to snad brzy napraví.

VIDEO: Patrik Hartl v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Proč jsem skončil na psychiatrii?

Video
Video se připravuje ...

Patrik Hartl v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Proč jsem skončil na psychiatrii? FTV Prima

„V příštím roce zhubnu pět kilo tuku a nabudu patnáct kilo svalové hmoty, a to uvidíte!“ smál se. První díl talk show 7 pádů Honzy Dědka sledovalo v lednu 2011 v pražském divadle Viola osm desítek diváků.

Dědek jedničkou

Roky úspěšného internetového vysílání mu loni zjara přinesly šanci ve vysílání televize Prima, zprvu se ale nezdálo, že by se mohla stát takovým pilířem. Dědkův pořad vysílaný z Malostranské besedy si ale rychle získal publikum až 600 tisíc diváků, až byl nakonec nasazen jako hlavní magnet silvestrovského večera na Primě!

„Je to show, kde mají hosté prostor. Já jsem novinář, Jan Kraus herec a Karel Šíp primárně moderátor. A tak se ptám novinářsky. Chci hosty představit tak, jak je lidé neznají,“ odhaluje Dědek tajemství svého úspěchu.

VIDEO: Rozhovor s Patrikem Hartlem: Co na sebe prásknul?

Video
Video se připravuje ...

Patrik Hartl Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií