Původně internetová talkshow 7 pádů Honzy Dědka nyní patří na Primu, ovšem s tím přišla řada změn a ústupků. Talk show měla přivítat slavnou zpěvačku a jejího muže, rovněž známého operního pěvce. Jenže…  „Byl jsem televizí Prima požádán, abych postoupil své dva milé hosty, paní Hanu Zagorovou a pana Štefana Margitu, kolegovi Janu Krausovi. Nebudu vám lhát, měl jsem radost, když paní Zagorová a pan Margita přijali pozvání do mé talkshow a na rozhovor s nimi jsem se velmi těšil,“ přiznal deníku Aha! Honza Dědek.

Je jasné, že ho asi trochu zklamalo, že nakonec slavná dvojice nepromluví u něj v pořadu, ale u kolegy Krause. Údajně si změny vynutil právě štáb Show Jana Krause, ačkoliv už byl jasně stanoven termín natáčení, a musel se tak narychlo shánět náhradní host. „Ač jsem stejně jako Jan Kraus na vojně nikdy nebyl, ctím pravidlo služebně staršího,“ ustoupil ale Honza. „Namísto Hany Zagorové a Štefana Margity proto do mého křesla usedne Ewa Farna,“ doplnil.

Dokonce ani samotní hosté – Zagorová s Margitou s tím prý neměli problém. „Velice nás těší, že je o nás zájem v obou pořadech s tak báječnými tvůrci a moderátory. Když nám Prima oznámila, že se produkce domluvily na změně našeho účinkování, rádi jsme vyhověli,“ okomentovala manželská dvojice.

VIDEO: Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku

Video
Video se připravuje ...

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku David Turek, Jan Jedlička,

K celé situaci se vyjádřila i mluvčí FTV Prima, podle níž je vše v pořádku. „Paní Hanu Zagorovou a pana Štefana Margitu oslovily k účasti na natáčení nezávisle na sobě produkce obou talkshow. Honza Dědek projevil velkorysost a profesionalitu, díky kterým rozhovor s Hanou Zagorovou a Štefanem Margitou přinese ve středu 2. září Jan Kraus,“ doplnila mluvčí Primy Zuzana Brzáková.

„Honza Dědek namísto avizovaného páru Hana Zagorová a Štefan Margita vyzpovídá v úterý 1. září Ewu Farnou a rozhovor s Hanou Zagorovou a Štefanem Margitou uvede v některém z budoucích dílů své talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Honzovi Dědkovi tímto děkujeme za vstřícný a kolegiální přístup,“ dodala Brzáková.

Kdyby se jednalo jen o tuto záležitost, snad by se dalo vše brát jako nedopatření, ale spíše se zdá, že je to ze strany Show Jana Krause další klacek pod nohy konkurenčnímu pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který ho už třikrát porazil ve sledovanosti. Už dříve totiž panovaly na Primě napjaté vztahy, když si Dědek chtěl vybavit studio červenou pohovkou, ale od štábu Show Jana Krause následně přišel požadavek, aby to nedělal. Proslulý červený gauč je totiž poznávacím znamením Krausova pořadu. V dalším debatním pořadu by se tak objevit neměl…

Dědek Krause už 3x porazil

7 pádů Honzy Dědka, 5. května - 518 000 diváků

Show Jana Krause, 6. května - 499 000 diváků

Rozdíl: 19 000 diváků

7 pádů Honzy Dědka, 12. května - 495 000 diváků

Show Jana Krause, 13. května - 404 000 diváků

Rozdíl: 91 000 diváků

7 pádů Honzy Dědka, 23. června -  482 000 diváků

Show Jana Krause, 24. června - 459 000 diváků

Rozdíl: 23 000 diváků

VIDEO: Vémola u Krause! Co o sobě na gauči řekli bijec MMA a moderátor?

Video
Video se připravuje ...

Vémola u Krause! Co o sobě na gauči řekli bijec MMA a moderátor? iSport TV

Fotogalerie
40 fotografií