David Kraus se nikdy netajil tím, že by byl rád tatínkem a na otcovskou roli se nesmírně těší. Neměl ale štěstí na tu pravou, se kterou by se mu podařilo založit rodinu. Ovšem skutečnost, že jeho mladičká přítelkyně Sarah čeká miminko, dokázal před veřejností utajit až do samého finále.

„Rád bych se s vámi podělil o tu nejkrásnější zprávu. Narodila se nám nádherná, zdravá holčička jménem Ester. Splnil se mi sen všech snů. Děkuju nejvíc její mamince, na kterou jsem moc pyšný. Je to ten největší zázrak zázraků, díky kterému se vám v jednom okamžiku změní život...“ rozplývá se na instagramu novopečený tatínek David Kraus.

„Zároveň mnohokrát děkuji porodnici v Podolí za skvělou péči a jejich dobrou náladu v této nelehké době. Sledoval jsem s respirátorem, jak se chovají k ostatním lidem. Neskutečná pozornost a ohleduplnost. Každý je tam VIP a tak to má být. A to se tam rodí v podstatě nepřetržitě,“  vychválil do nebes známou pražskou porodnici, kde rodila například i herečka Veronika Arichteva(34).

„Fotku sem dávat nechci, protože je to pro mě teď velmi soukromé a křehké,“ napsal závěrem syn oblíbeného moderátora Jana Krause (67). Rodinného štěstí se tak dočkal asi dva roky po rozchodu s tenistkou Barborou Strýcovou (34), která ho po několika letech vztahu opustila kvůli šéfredaktorovi Petru Matějčkovi (37), se kterým mu prý byla nevěrná.

VIDEO: David Kraus: Nemám práci, ale neprotestuju! Lidé jsou na tom hůř! Co vzkázal kolegům?

Video
Video se připravuje ...

David Kraus: Nemám práci, ale neprotestuju! Lidé jsou na tom hůř! Co vzkázal kolegům? Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
23 fotografií