Jitka Nováčková, vítězka soutěže Česká Miss 2011, žije už nějaký ten pátek v Řecku společně se svým partnerem, fotbalistou Timem Sparvem (34). Se sympatickým Finem má dceru s poměrně neobvyklým jménem – Leah Elissa. „Je to jméno vybrané po Timově babičce,“ objasnila plavovlasá kráska na sociální síti, kde rovněž doplnila, jak se vlastně čte: Léa nebo Lea.

Přestože do porodu byla Nováčková na internetu velice aktivní, po narození dcerky se na nějaký čas odmlčela – jednoduše proto, že se chtěla plně věnovat svému malému miminku. „Nebylo to v plánu, ale prostě to přišlo. Asi člověk vycítí, kde je ho nejvíc třeba...“

Děťátko přišlo na svět o tři týdny dříve, než byl termín určený lékaři, tedy o necelý měsíc, a navíc v zemi, která není domovská ani pro jednoho z novopečených rodičů. A to je dost psychicky náročné...

„Neuvěřitelně mi pomáhá partner, bez něj nevím, jak bych to tady zvládala,“ svěřila se v primáckém pořadu Showtime. A když už oba padají únavou, stačí se prý podívat na ten malý zázrak, co vzešel z jejich lásky, a jsou hned plni nového elánu. „Má to ta příroda dobře zařízený. Jsme unavený, ale jedeme na nouzovej režim,“ smála se Nováčková, jež dodala, že se jí naštěstí vyhnuly poporodní deprese.

VIDEO: Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí!

Video
Video se připravuje ...

Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Svou dcerku se snaží vychovávat ekologicky, takže nepoužívá jednorázové plenky, ale „látkuje“, což znamená, že musí neustále prát velké množství plen... nicméně jak přiznává, všechno je v jejím mateřství stylem pokus-omyl. „Tím, že tu nemáme rodinu, nemáme tady přátele, a zároveň jsme samozřejmě zatím nevychovávali malý miminko, tak se snažíme,“ krčila rameny modelka.

Nejvíce volného času měla během těhotenství, a tak pro své příznivce nachystala na youtube jakýsi sběrák svého rostoucího bříška. A zaznamenala i ta nejdůležitější slova „it’s a girl“, tedy „je to holčička“, která pronesl její porodník v krásné a snadno zapamatovatelné datum - 11. 1. 2021.

Modelka, která má za sebou aktuálně už i šestinedělí, se rovněž nestyděla ukázat takzvané poporodní tělo. „Na památku jsem si zaznamenala poslední záběr do proměny svého těla během těhotenství,“ vysvětlovala na instagramu. A bylo jí docela jedno, že měla tou dobou pod bílými šaty ještě viditelné bříško. Během pár dní se však její tělo dostalo zpátky do kondice, jakou měla před otěhotněním.

„Video krásné, je vidět, jak jste šťastní! A malá je celý tatínek,“ psaly Jitce dojaté fanynky. „Ano, to píše každý, a já stále doufám, že najdu něco i po mně,“ reagovala hrdá maminka.

VIDEO: Jitka Nováčková se za svou postavu nestydí.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Nováčková se za svou postavu nestydí. Jan Jedlička, Tereza Kuhnelová

Fotogalerie
89 fotografií