Do paměti televizních diváků se herečka Kristýna Janáčková zapsala především rolí rozmazlené zdravotní sestřičky Kristýny Tiché z Ordinace v růžové zahradě 2, která se nebyla schopna postarat o své vlastní dítě. Naštěstí se to ale týká jenom její seriálové role, jelikož synkovi Luisovi Frederikovi (7), jehož tatínkem je hudebník Michal Škrabák (41), se daří skvěle k světu… a brzy mu navíc přibude mladší bráška. S blížícím se druhým porodem však narůstají i obavy.

„Rodíš už podruhé, říkají, ty už víš, do čeho jdeš, ty už jsi v klidu, říkají... Ale pravdu tak zcela nemají. Vím, co mě může čekat, ale nervózní jsem stejně, ne-li víc, protože toho právě o dost více vím... Více se zajímám o duchovní věci, více vnímám, jak velkým zázrakem je zrození,“ svěřila se na sociální síti nastávající maminka.

„Není to jen můj úkol, porodit zdravé dítě, náročným procesem prochází i mé dítě, můj chlapec,“ domnívá se Janáčková. „Jsme v tom oba. Spolu. Od začátku až do konce. Napojeni. Ve spojení... propojeni... v lásce... ve zdraví.“

VIDEO: Kristýna Janáčková se spojila s přírodou: Stala se mastičkářkou!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Janáčková se spojila s přírodou: Stala se mastičkářkou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Kromě toho, jak přiznává, se musí probírat i spoustou novinek v porodnictví, ale i „cest, kterým vyšla jsem vstříc, protože věřím.“ Stejně tak jsou kolem ní prý noví i lidé, „kteří již nyní provádí mě, aby byli se mnou i v cíli.“

Kromě radosti z nového života, co jí roste pod srdcem, pociťuje však také velkou nervozitu. „V klidu nejsem tak, jak bych chtěla... Nervózní jsem, i když se těším velice. Přeci je to však stále jako poprvé,“ domnívá se přemýšlivá švagrová herečky Anny Geislerové (44).

Takové starosti jsou na budoucí maminku zbytečným stresem – a uvědomuje si to i Janáčková. „Jak mi říká má terapeutka: ‚Kristýnko, někdy nechte tu svou hlavu odpočinout.‘“ Svým lajkem na znamení pochopení ji ocenily nejenom fanynky, ale i kolegyně a kupodivu i kolegové z umělecké branže. Například herečka Kristýna Boková (39), trojnásobná mamina, která před časem na instagramu plakala nad náročností mateřství… a herec Jiří Ployhar (44). A to je prozatím bezdětný!

VIDEO: Seriálová hvězda Kristýna Janáčková: Jsem ráda, že zakázali kouřit v restauracích! 

Video
Video se připravuje ...

Seriálová hvězda Kristýna Janáčková: Jsem ráda, že zakázali kouřit v restauracích! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
45 fotografií