Doba koronavirová přeje babyboomu. Jednou z dalších celebrit, co v této nesnadné době počala dítko, je i zpěvačka Michaela Gemrotová, co se od své říjnové veselky (k níž došlo necelý měsíc od zásnub) pyšní novým příjmením. Na svatbu se nespěchalo kvůli miminku, jak by mohlo leckoho napadnout, ale jednoduše proto, že se snoubenci vnadné Michaely líbilo datum 10. 10. 2020. Plavovlasá diva, která zazářila v muzikálech Fantom Opery, Ples upírů či Muž se železnou maskou, se nyní nachází v 25. týdnu těhotenství, tedy v šestém měsíci.

Na sociální síti se svěřila s nejrůznějšími postřehy, které coby nastávající maminka posbírala. Například se pochlubila, že zatím přibrala jenom 5 kilogramů. Těhotenskými chutěmi totiž netrpí. „Mám chuť na stejné prasárny a na tuny sladkýho stejně jako před těhotenstvím,“ prozradila se sympatickou upřímností. „A asi tělo potřebovalo a potřebuje hodně jogurtu a mlíka.“ Na počátku svého jiného stavu si prý nejčastěji pochutnávala na vařeném celeru a mrkvi.

VIDEO: Michaela Gemrotová plánovala svatbu už s minulým partnerem (tehdy houslista Alexandr Kopka): Proč to odkládala?

Video
Video se připravuje ...

Michaela Gemrotová: Už bych se měla vdát, partner by mi mohl utéct Petr Macek, Lukáš Červený

Díky nejrůznějším testům, které Michaela coby matka ve věku 35+ musela podstoupit, už budoucí rodiče pohlaví svého očekávaného děťátka vědí  – dokonce prý již od 12. týdne! „Z krve se dozvíte opravdu neskutečně moc. Medicína, genetika už umí věci, to čumím!“ přiznala na svém instagramu muzikálová hvězda. Zda to bude holčička, nebo chlapeček, to si ovšem, alespoň prozatím, hodlá ponechat jenom pro sebe a pro své nejbližší. Její rodina tedy, na rozdíl od jejích fanoušků a příznivců, už moc dobře ví, zda chystat modré, anebo růžové dupačky.

Přestože všechna vyšetření dopadla dobře, miminko se řádně vyvíjí, a vše je zalité sluncem, jeden mráček by se na jejím nebi přece jenom našel. Přestože se Michaela stane již za tři měsíce maminkou, kvůli koronavirové pandemii nemá ještě vůbec nakoupenou výbavičku! „6 měsíců a absolutně nic. Teď jak se otevřely obchody s dětským, tak si to člověk může osahat, a to mi vyhovuje. Nechci miminko oblíkat do struhadla,“ vysvětlila, proč nenakoupila alespoň základní kousky do dětského šatníku přes internet. Situace se prý rozhodně zlepší s volněním nejrůznějších pravidel a nařízení, které nás mají čekat po 22. únoru.

VIDEO: Hvězda muzikálu Ples upírů Gemrotová: Ukázala luxusní byt v centru Prahy!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda muzikálu Ples upírů Gemrotová: Ukázala luxusní byt v centru Prahy! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií