„S velkou pýchou v srdci oznamujeme, že náš syn Adámek zná konečně své rodiče i zvenku. Jsme s manželem Markem moc šťastni. Vítej, Adámku, mezi námi,“ oznámila radostně Pavlína webu Super.cz svůj porod.

„Cesta na svět byla velmi náročná, byla delší, ale zažíváme absolutní pocit štěstí. Adámek váží 3500 g a 53 cm,“ popsala zpěvačka, kterou muzikáloví fanoušci znají například jako královnu z muzikálu Muž se železnou maskou.

VIDEO: Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti! David Turek, Aleš Brunclík

 Ostatně i Divadlo Broadway na svou kolegyni vzpomnělo a na facebooku sdílelo oznámení o radostné novince. „Zpěvačka Pavlína Ďuriačová, kterou vídáte v muzikálech Mýdlový princ nebo Kvítek mandragory, se stala maminkou krásného syna Adámka. Divadlo Broadway šťastným rodičům gratuluje,“ uvedla pražská scéna.

Zpěvačka, která před časem začala žít zdravě a podařilo se jí shodit »pytel brambor«, tedy neskutečných 62 kilogramů (i když v těhotenství zase něco nabrala), rodila v porodnici v Písku. „Lepší tým a lidi jsem si nemohla přát! Jsem opečovávána jak princezna,“ chválila pro Super.cz místní péči.

VIDEO: Míša Maurerová v 7. měsíci těhotenství: 10 kilo nahoře! Už si sama nezavázala boty

Video
Video se připravuje ...

Podruhé těhotná Míša Maurerová má v 7. měsíci 10 kilo nahoře! Už si sama nezaváže boty Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií