Jaký otec, taková dcera! Tato slova přesně sedí na novorozenou dcerku Moniky Bagárové a zápasníka MMA Makhmuda Muradova Rumiu. Malé holčičce je teprve týden, ale už se ukazuje, že je celá po tatínkovi! Monika totiž na sociální síti Instagram publikovala nové fotografie roztomilé Rumie, na nichž je zabalená do růžovo-bílé zavinovačky, jak se pro holčičku sluší, ovšem jak je vidět, Rumia nebude žádná křehounká květinka.

Na fotografiích si totiž dává ručičku přes obličej, jako by se kryla při zápase! „Prostě tatínkova,“ okomentovala fotografie své dcerky zpěvačka a porotkyně SuperStar a přidala hashtagy MMA a Moje srdíčko. Navíc je mezi fotografiemi i starý snímek z ultrazvuku, kde byla malá Rumia ještě v bříšku, ale stejně tak jako v zavinovačce si na ní dává ručičku přes obličej! Rumia je bezesporu tatínkova holčička.

A protože Monika své fanoušky miluje a dbá o ně, nechala je také položit jí otázky, na které otevřeně odpověděla. Samozřejmě mezi prvními padl dotaz na porod císařským řezem. "Ruminka se neotočila, byla pánevním koncem," svěřila Monika, proč se nakonec lékaři rozhodli k chirurgickému zákroku. Ačkoli se jedná o náročnou operaci, Monika se už pár dní poté zúčastnila finále SuperStar. Nebyla sice ve studiu, ale telemostem z domu zvládla celý několikahodinový přenos. "Vůbec nevím, jak se mi podařilo celý den takto fungovat. Sama jsem to nečekala, že s vámi v telce vydržím tak dlouho," směje se nyní Monika, když na finále vzpomíná.

Poodhalila také, jak to u nich doma nyní vypadá. Zatímco venku se jim chystá nová terasa, pomáhá Monice v prvních dnech hlavně její maminka s babičkou. Prozradila, že hodně dá na jejich rady. "Cítíme to tak nějak stejně a to je důležité. Jsem ráda, že je tady mám. Stále si povídáme, řešíme vše kolem Ruminky. I Machova maminka radí, ale zatím jenom po telefonu," přiznala Monika. Právě po "tchyni" dostala novorozená holčička jméno Rumia. 

Fanouškům prozradila také, že Ruminku kojí a doufá, že to tak vydrží co nejdéle. "Je moc hodná. Krásně spinká a papá, pak chvíli kouká a usmívá se. Je to andílek, strašně hodný a spokojený miminko. Nepotřebujeme ani špunty do uší pro tatínka a v klidu spí s námi," rozplývá se nad svou dceruškou zpěvačka. 

Fotogalerie
65 fotografií