Místo toho, aby prožívala to nejkrásnější životní období v životě, je na zhroucení! Krásná zpěvačka, která úspěšně překonala vážný nádor na vaječníku a o jeden nakonec přišla, byla svým partnerem požádána o ruku. A k radosti z budoucí veselky se záhy přidal i fakt, že se jí vzdor jejím gynekologickým nesnázím podařilo otěhotnět. Její jiný stav se ovšem nelibě podepisuje na jejím stavu duševním, hormony pracují na sto deset procent – a v kombinaci s rozestavěným domkem v Třinci to zkrátka všechno kolem ní není tak růžové a béžové, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Právě naopak! Markéta Konvičková přiznala vážnou krizi! „Podtrženo, sečteno… Stále v procesu. Dneska větráme!!!“ napsala zpěvačka k fotce, na níž pózuje u cihlového stavení, z něhož se jistě brzy vyloupne krásný domeček. Přestože má na snímku úsměv od ucha k uchu, ve skutečnosti cítí trochu jiné emoce…

„Už jsme se za tu dobu stihli třikrát rozejít a usmířit. Těhotná ženská + stavba domu = peklo, 3. světová,“ přiznala na instagramu tahle nastávající maminka, která zatím pohlaví svého miminka úzkostlivě tají. Stále totiž není jasné, zda čeká holčičku, stejně jako její velká kamarádka Monika Bagárová (25), jež před několika málo dny porodila dcerku Rumii, anebo chlapečka.

„Každý den všechno jinak,“ připouští teď někdejší účastnice populární pěvecké soutěže SuperStar. „Renda už i zešedivěl a Smiley nevylézá ze své budky… Raději,“ dodala. Místo rodinné pohody u nich podle všeho často vládne i o dost odlišnější, hutnější atmosféra. A idylka, kterou se tak často prezentuje na internetu, s pohledným snoubencem a roztomilým psíkem je rázem ta tam. Svůj podíl na tom má jistě i fakt, že Konvičková coby úspěšná zpěvačka nemá nyní, v dobách (po)koronavirových, práci a ze všech jejich předem nasmlouvaných koncertů a vystoupení sešlo… To psychice rozhodně nepřidá!

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé. Markéta Reinischová

Fotogalerie
45 fotografií