26. května Monika Bagárová přivedla na svět císařským řezem holčičku, kterou společně s partnerem Makhmudem Muradovem (30) pojmenovali po jeho matce Rumii. Od té chvíle skrze sociální sítě září štěstím.

„Home, sweet home. DĚKUJI za nádherné přivítání hlavně mojí milované sestřičce,“ rozplývala se v komentáři u fotek z návratu domů zpěvačka. Na nich je vidět, že si její mladší sestra Natálka dala skutečně záležet, aby novopečenou maminku s dcerou řádně přivítali v domácím prostředí.

U Moniky doma tak po příjezdu z porodnice nechyběli nejen její rodiče a vlastně novopečení prarodiče a sestra Natálka, ale také nový soused a nejlepší kamarád Honza Bendig (26) s partnerem Lukášem Rejmonem. Kromě vítacího barevného transparentu na holky doma čekaly i dárečky a krásně sladěná výzdoba. Podívejte se v galerii!

Od chvíle, kdy Monika Bagárová porodila, bylo jasné, že se nebude moct zúčastnit posledního superfinále SuperStar. Nakonec tomu tak ale úplně nebylo a porotkyně byla přítomna skrze velkou obrazovku, která stála přesně na místě, kde by jinak skutečně seděla. To ostatně už několik málo hodin před vysíláním naznačil kolega Leoš Mareš (44) na sociální síti. „To je prostě krásné. Dnes večer se na Tebe těšíme. 😉❤️ Grandfinále Superstar si přece nemůžeš nechat ujít...“ zněla tajuplná slova Leoše, který v porotě SuperStar usedl letos vůbec poprvé.

VIDEO: Monika Bagárová promluvila o komplikacích v těhotenství!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství! Pavlína Horáková

Fotogalerie
44 fotografií