Pro Markétu Konvičkovou je letošní rok opravdu plný změn. Důležité ale je, že po loni prodělaném nádoru vaječníků už jen těch pozitivních. Jak v live streamu Blesku přiznala, kvůli nemoci se bála, že se zadělat na miminko jen tak nepodaří, ale šlo to napoprvé, a tak se už nyní nemůže dočkat, až budou s partnerem Rendou, s nímž se v únoru zasnoubila, rodiči. Navíc staví i dům, a tak rodinka bude už moct bydlet v novém.

Markéta je ve čtvrtém měsíci a požehnaný stav na ní zatím není moc znát. Tedy až na jednu oblast, zejména pro pány oblíbenou! Přestože se zpěvačka nikdy neřadila k ženám s plochým hrudníkem, s těhotenstvím její dekolt přibývá vesele dál, a tak to i, možná , možná ne, ukázala na svém instagramu.

„Tak vám řeknu svůj příběh o plavkách, do kterých jsem se zamilovala💙. Dovolte mi sem přidat fotku, ať mám alespoň chvilku radost, že je vynosím doma a možná ještě měsíc na online cvičení bikramjógy, protože mi ale vůůůůůbec nedošlo, že když si objednám teď svoji velikost S, tak že v létě, kdy se plavky běžně nosí, z toho XL neudělám, že jo,“ svěřila se i s fotodokumentací okatá blondýnka, že nové jednodílné plavky bohužel bude muset kvůli těhotenství poslat zpátky do šuplíku dříve, než je uplatní na dovolené. Při té příležitosti však ukázala pekelně naditý dekolt, který značí, že se s jejím tělem dějí nějaké změny. Zatímco na těle plavky velikosti S stále sedí, v oblasti hrudníku už to je jen tak tak!

VIDEO: Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé

Video
Video se připravuje ...

Zázračné těhotenství Markéty Konvičkové: Nádor ji připravil o vaječník! Vyšlo to napoprvé Markéta Reinischová

Fotogalerie
60 fotografií