Stavbu a zařízení domu jsi sdílela se svými fanoušky, co tě k tomu vedlo?

Vedla mě k tomu čirá radost z něčeho novýho a neměla jsem to v té době úplně s kým prožívat, samozřejmě kromě holek (Nikol Štíbrová a Veronika Arichteva - pozn. red.). Mam na IG takovou velkou skupinu děvčat i chlapců, který z toho měli skoro stejný potěšení jako já. A snad jsem tím i někoho inspirovala...

Chtěla jsi odjakživa domek za Prahou? A dopadlo to dle tvých představ?

Odjakživa jsem ani netušila, že jednou v Praze žít budu. Byl to teda v pubertě můj sen, ale kolem dvaceti let jsem od toho upustila. Nic v tý době nenasvědčovalo tomu, že bych tam jednou mohla najít práci, nové přátele a strávit tam celý svůj život. Byla jsem připravená to doklepat v Budějovicích. Jinak jsem dávala přednost velkému bytu s obrovskou terasou v centru Prahy s výtahem, bohužel moje konto tuhle variantu nějak nedovolovalo. Rozhodla jsem se neplatit už nikomu cizímu nájem, vzala si hypotéku a postavila barák kousek za Prahou. Teď jsem za to samozřejmě šťastná.

Byl impuls k tomu, že dům znamená rodina?

Neřekla bych úplně impuls, ale chtěla jsem ji založit, až bude všechno hotový a připravený. Zatím to vychází přesně podle harmonogramu. Snad vyjde i ta první společná dovolená v Chorvatsku.

Byl v prvotních plánech navržený dětský pokojíček?

V domě byly navržený dva pokojíčky, ale z jednoho jsem udělala velkou šatnu. Nemyslím si, že bych stihla víc jak dvě děti, ale do jednoho se kdyžtak krásně vejdou. Se ségrou jsme bydlely ve 2+1 - a jak jsme si vystačily.