Nejvtipněji to samozřejmě, dle očekávání, pojaly kolegyně Martiny Pártlové z tria 3 v 1. „Dycky sem si přála s tebou sdílet JIPku po císaři,“ nezklamala rovněž těhotná Nikol Štíbrová (34). „S Lukou už se strašně těšíme. Berem kluka i holku. A kruh se uzavřel,“ napsala pod příspěvek Martiny zase Veronika Arichteva(34). Vtipné gratulace od nejbližších kamarádek všichni tak nějak čekali. Ukázaly se ovšem i další osobnosti českého showbyznysu.

„Tvl. já u tebe nevím, jestli si děláš p*del, nebo ne. Každopádně gratulujuuuuuu, ať už je to jakkoliv,“ napsala ne zcela přesvědčená Patricie Pagáčová (32). A zdá se, že nalomená mezi tím, zda věřit zpěvačce dobrou zprávu, nebo to přikládat jejímu pověstnému humoru, není herečka sama.

Příspěvek Patricie Pagáčové si tak vysloužil přes tisíc čtyři sta souhlasných lajků. „Tyyyy vole. Jooooo. Chci takyyyyy. Ha haaa,“ raduje se společně s Martinou Pártlovou Kateřina Kaira Hrachovcová (46), která mezi gratulaci stihla přiznat i vlastní touhu po potomkovi.

VIDEO: Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku!

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku! Markéta Reinischová

„To si piš, že jo,“ zareagovala Daniela Písařovicová (42) na tu část oznámení, ve které Martina Pártlová světu sdělila, že budoucí miminko bude mít nejlepšího tátu na světě a že maminka se bude taky snažit.

Jinak se to srdíčky v sekci komentářů blond zpěvačky v očekávání jen hemží. Pozadu se svými gratulacemi nezůstaly například Aňa Geislerová (44), Iveta Vítová (37), Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol (31) nebo Marta Jandová (46). Za pány to na sebe vzali Milan Peroutka (30) či Míra Hejda (37).         

VIDEO: Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde?

Video
Video se připravuje ...

Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií