Martina Pártlová se vyučila prodavačkou ve zlatnictví, kde také nějaký čas prodávala, pak se ale v Českých Budějovicích vrhla za bar a pracovala v populárním koktejlovém klubu.

Čím dál tím víc ji to táhlo ke zpívání, a tak se v roce 2008 zúčastnila české verze soutěže X Factor, skončila čtvrtá a její kariéra se začala rozjíždět. Muzikály, koncerty... stala se také zpěvačkou oblíbené kapely Čechomor. Bohužel loňské turné bylo kvůli pandemii koronaviru zrušeno a přeloženo. Martina se ale vrhla na stavbu nového domu s bazénem a dostala se též do křížku se zdravím. Lékaři jí v tlustém střevě našli nezhoubný nádor a spoustu polypů. Všechno muselo pryč. Naplánovali operaci a loni na konci září podstoupila zákrok.

VIDEO: Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora!

Video
Video se připravuje ...

Pártlová promluvila o nádoru!! Žbirka musel za velké peníze vysvobodit syna! A zásnuby známého moderátora! Petr Macek, Lukáš Červený

Nicméně mi bylo řečeno, že jsem přišla za 5 minut 12. Přijít prý o rok později, tak jsme řešili horší variantu a možná bych se nedožila 50,“ netají se Pártlová, která si domácí léčbu a nedostatek vystoupení krátí prohrabáváním krabic s fotkami z minulosti. 

A jde opravdu o velmi cenné a navíc vtipné snímky. Nechybí její kolegové z branže Dara Rolins nebo Petr Muk. Ukázala fanouškům ale i záběry z domácích mejdanů, z práce a další okamžiky ze svého mládí...

VIDEO: Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku!

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
59 fotografií