„Dům už je postavený a je skoro celý vybavený. Chybí mi v něm už jen pár věcí. Teď jsem dodělala bazén a budu dělat zahradu. Na to se hrozně těším. A postavila jsem si tam vinný sklep,“ dala Martina Pártlová Blesku výčet toho, co už má v domě hotové a co ji teprve čeká.

Zpěvačka rovněž svěřila i to, že většinu věcí si vymýšlí sama. Konzultuje je ovšem s architektkou. O jakou sumu už musela a ještě bude muset snížit celkovou částku na svém účtu, si ale zpěvačka zatím nespočetla. „Nechci to vědět. Nezajímá mě to. Neustále něco tahám z kapsy.

Na účtu jsem kdysi mívala poněkud víc peněz, ale opravdu mě to radši nezajímá,“ chrání se členka tria 3v1 vědomě před psychickým šokem, který by jí mohlo způsobit, kdyby se celkovou částku přece jen dozvěděla. Nejen díky téměř dovybavené novostavbě je z Martiny Pártlové skvělá partie.

Sympatická blondýnka se silným hlasem je ale i rok po čtyřicátých narozeninách stále bez oficiálního partnera. „Po mém boku je pořád někdo,“ halí se zpěvačka do vyhýbavé odpovědi. „Postavila jsem si dům a jsem šťastná, že mi tam nikdo zatím nepohazuje ponožky,“ dodala a naznačila tak, že i když zájemci by byli, Martina aktuálně s nikým domácnost nesdílí.

VIDEO: Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde?

Video
Video se připravuje ...

Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Přestože na jedné straně se raduje, že jí nikdo nehází po domě nošené oblečení, z poházených dětských hraček by zpěvačka nejspíš radost měla. Dotazy na případného potomka teď Martinu stíhají od okolí o to víc od doby, kdy je členka tria 3v1 Veronika Arichteva těhotná. „Je samozřejmě zvláštní, když člověk nemá v jednačtyřiceti dítě, ale možná je k tomu nějaký důvod. Ze vzduchu to bohužel nechytnu,“ uzavírá diskuze na toto téma Martina Pártlová.

VIDEO: Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku!

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií