Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Máma otěhotněla s dvojčátky: Po 10 dnech ji partner oplodnil znovu, teď čeká trojčata!

Autor: shp - 
4. ledna 2021
09:46

K naprosto ojedinělému a nečekanému těhotenství došlo u Američanky, která vystupuje na sociální síti TikTok pod jménem Blonde Bunny (Blonďatý zajíček). Přirozenou cestou počala dvojčátka, ale se sexem rozhodně neskončila. A světe div se, po 10 dnech znovu otěhotněla, takže nyní čeká hned tři miminka!

Tomuto neobvyklému těhotenskému fenoménu se říká superoplodnění a může potkat ženy, které ovulují dvakrát do měsíce. „Normálně má vaše tělo změnit hormony a zabránit ovulaci, když už jste těhotná. V mém případě se ale tak nestalo,“ vysvětlila nadšeně žena na TikToku, na což upozornil web Daily Star.

Až 10 % žen ovuluje dvakrát měsíčně

Asi 10 % žen může ovulovat dvakrát měsíčně. A myslím si, že pouze 3 % mohou podruhé otěhotnět. Takže technicky, naše miminka mají odlišná očekávaná data porodů. Naštěstí jsou tak blízko, že se narodí ve stejný den a stále budou považována za trojčátka. Při superoplodnění vejce sestoupila v různých časech, takže mají jiný gravidní věk,“ pokračovala máma.

Naše jsou pouze pár týdnů od sebe, ale někdy mohou být od sebe měsíce a tito lidé mají porody v odlišné časy,“ dodala. Nadšená blondýnka pak přiznala, že její děti přece jenom nejsou trojčátka, protože jedno z nich roste o něco pomaleji. „První dvě děti jsou o 10 a 11dní starší než naše třetí, takže jsme hned věděli, že jde o druhé těhotenství,“ vysvětlila nastávající maminka.

Sex s ochranou i při těhotenství

Hlavním důvodem, proč o svém nezvyklém těhotenství mluví, je kromě vytoužené popularity, po které evidentně prahne, varování ostatním maminkám. „Takže pokud váš muž nechce používat ochranu, protože jste už těhotná, měla byste být opatrná,“ uzavřela Blonde Bunny, která se kulatí víc a víc každým dnem.

Jak je to se sexem během těhotenství? 

villon ( 4. ledna 2021 21:05 )

Těhule s takovýmhle panděrem už snesou jedině anál, takže to bude dobrej humáč, co se z toho narodí. Jestli by nebylo lepší to rovnou vyškrábnout.

mak ( 4. ledna 2021 20:18 )

Tajze ze zacatku třetí mimi dr.nehkedal, proc taky, ze.
10 dní je odchylka mereni, sice vzacba, ale normální trojcata.
Poj7d je jasna odchylka poceti, je to kuriozni vec a rozhodně se nebavike o dnech 😅 Tady to podávaj, jako ze kdyz si těhotná zadivoci,pocne dalsi dite... treba o 4 mesice pozdeji.... Skoda, ze vic nerozebrali ty porody po par dnech nebo 4 měsících, to mohlo byt jeste dost zajimavy cteni....

olomouc ( 4. ledna 2021 11:35 )

"expert" hneď nezistil trojičky, tak sa vynašiel

Zobrazit celou diskusi