Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešovaná těhotná maminka (†23) byla nalezena mrtvá: Její tělo měl přítel schované v mrazáku

Autor: shp - 
22. října 2020
15:59

Dvojnásobná maminka Selena Ann Bradleyová (†23) s nadšením očekávala příchod svého třetího dítěte. Těhotná žena z texaského San Angela ale záhadně zmizela. Tělo nebohé Seleny bylo později objeveno v mrazáku jejího přítele Williama Jamese Martineze (39), který byl později obviněn z její vraždy.

Máma Selena Ann Bradleyová byla naposledy spatřena živá v pátek. Web New York Post uvedl, že policisté lokalizovali její tělo v pondělí. I když nebyla příčina smrti ještě zveřejněna, je jasné, že zemřela násilnou smrtí. Na těle měla totiž stopy po útoku. Šrámy našli vyšetřovatelé na zádech a tváři.

Podle televize KTXS se Martinez doznal k činu svému kamarádovi Tonymu Chamblissovi. „Udělal jsem něco děsivého. V mrazáku je tělo,“ řekl mu údajně. Zavolal také Stephanii Riosové, matce jeho čtyřleté dcerky, a svěřil se jí s vraždou Bradleyové. Kdy těhotná žena zemřela, je nejasné.

Přítel se vydával za zavražděnou

Její matka podle Daily Mailu prohlásila, že Martinez na facebooku zveřejnil v neděli jménem Bradleyové post, aby to vypadalo, že je v pořádku. Máma oběti mu zavolala, ale on trval na tom, že je žena v pořádku. Policie našla přítele zavražděné na benzince v texaském Abilene v pondělí v noci.

Když se ho strážci zákona pokusili zastavit, Martinez jim začal unikat, odstartovala tak adrenalinová honička. Muž s vozem nakonec havaroval v poli nacházejícím se v Hamlinu. Policistům dokázal pláchnout. Druhý den však dostali tip, kde se nachází, a zatkli ho. Momentálně je držen ve vazbě.

Milionová kauce

Jeho kauce byla stanovena na v přepočtu 23 milionů korun. Bratr zavražděné James Keck založil na stránce GoFundMe dobročinnou sbírku, jejíž účelem je vybrat peníze na pohřeb Bradleyové i na náklady spojené s péči o její dvě děti, které budou muset bohužel vyrůstat bez maminky...

j_dc_cv ( 25. října 2020 09:30 )

Hmm, 23 let třetí dítě na cestě...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání