Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oktomáma oslavila 12. narozeniny svých osmerčat! Jsou to ty nejhodnější děti, říká

Autor: shp - 
1. února 2021
09:00

Čas opravdu letí. Osmerčata losangeleské supermámy Nadyi Sulemanové (45), jejíž neuvěřitelné těhotenství šokovalo svět, oslavila už 12. narozeniny. K této příležitosti svým dítkům vysekla pyšná maminka poklonu a veřejně je vychválila až do nebes.

„Šťastné 12. narozeniny osmi těm nejhodnějším, láskyplným a zdvořilým dětem, které znám. Váš soucit pro všechny živé věci a hodnota pokorně pomáhat ostatním je definicí lásky. Naplňuje celé mé srdce a zcela jste požehnaly naše životy,“ uvedla pyšně Nadya na sociální síti Instagram.

Zesnulá babička by byla na děti pyšná

„Jsem poctěna, že mohu být vaší matkou. Miluju tě, Noahu, Maliyah, Isaiahu, Nariyah, Jeremiahu, Jonahu, Josiah a Makai. Vím, že babička by na vás byla neuvěřitelně pyšná a dívá se na vás s láskou seshora,“ dodala v postu. Přidala k němu dvě fotografie svých osmerčat, na kterých jsou děti vidět v roztomilých zvířecích pyžamkách.

Těhotenství Sulemanové zaskočilo v roce 2009 mnohé. Fotografie jejího obrovského těhotenského břicha obletěly doslova celý svět. Žena, která má nyní dohromady už 14 dětí, otěhotněla pomocí umělého oplodnění. Rozvedená Nadya začala s umělým oplodňováním v roce 1997, když jí bylo teprve 21 let! Jde přitom o drahou proceduru.

Umělé oplodňování hrazené z odškodného

Na její placení použila peníze, které dostala díky pracovnímu vyrovnání se svým zaměstnavatelem. Ten jí kvůli poranění zad musel vyplatit odškodné ve výši v přepočtu více než 3,5 milionu korun. Své první dítě – syna Elijaha porodila v roce 2011. O rok později přišla na svět dcera Amerah. S umělým oplodňováním pak pokračovala, uvedl Daily Mail.

Otěhotněla třikrát, přičemž z jednoho z těchto těhotenství vzešla dvouvaječná dvojčata Calyssa a Caleb. V roce 2008 jí zbývalo ještě 12 zmražených embryí. Specialista na plodnost Dr. Michael Kamrava porušil lékařskou etiku a do těla Sulemanové vpravil 12 embryí, i když je maximální doporučený počet tři. Stálo ho to lékařskou licenci.

Oktomáma: Doktor mě ošálil!

Kamrava tvrdí, že to matka chtěla, ona však oponovala tím, že chtěla jen dvě děti a tehdy prohlásila: „Byla jsem ošálená svým doktorem. Řekl mi, že jsme ztratili šest embryí. Prý byla z mého těla vyloučena. A proto prý musel implantovat dalších šest.“ Osmerčata, která se narodila v roce 2009, jsou dosud nejdéle žijícími osmerčaty v USA. Aby děti uživila, točila oktomáma v minulosti dokonce porno...

spania ( 1. února 2021 13:23 )

Svým způsobem zaslouží tato žena obdiv,že se o ty děti dokáže postarat a nikdy ji ani nenapadlo,že by se jich vzdala.Stará se holt jak to jde a jakou dostane příležitost.Děti vypadají dobře,nejsou ani podvyživené,ani smutné či zanedbané,je vidět,že jim je s mámou dobře.

Zobrazit celou diskusi