Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hodná recepční (†62), která rozdávala v nemocnici roušky, zemřela týden poté, co chytila covid

Autor: shp - 
18. ledna 2021
19:53

Dobrosrdečná prababička, babička a maminka Val Stimsonová (†62) pracovala v Kentské a Canterburyské nemocnici jako recepční. Všem příchozím rozdávala během pandemie koronaviru roušky, aby ochránila co nejvíce lidí. Bohužel sama zákeřný covid chytila. Týden poté, co jím onemocněla, bohužel zemřela.

Oblíbená Val z Birchingtonu zemřela minulé úterý – pouhých sedm dní poté, co jí vyšel pozitivní test na koronavirus, uvedl Daily Mail. Bývalá spolupracovnice a nadřízená Susan Acottová prohlásila: „Jsme hluboce zarmouceni ztrátou jedné z naší nemocniční rodiny. Naše od srdce upřímné kondolence patří rodině Val, jejím kamarádům a kolegům.“

Pomáhala všem a ráda

Dělala více, než musela, aby podporovala svůj tým, další zaměstnance nemocnice, naše pacienty a vždy se rychle přihlásila jako dobrovolnice, když bylo potřeba něco udělat,“ dodala Susan. „Máma byla zapálená pro práci v britském zdravotnictví a líbilo se jí, že může pomáhat lidem. Měla silného ducha a až do konce nedala nikomu znát, jak nemocná byla,“ řekla dcera Tina Bassová.

„Byli jsme na ni tak pyšní. Udělala mě silnou, jaká byla ona sama. Byla upřímná, za což jsme ji milovali. Brali jsme za samozřejmost, že tu vždy bude,“ dodala Tina. Po Stimsové zůstaly dvě dcery, osm vnoučat a dvě pravnoučata. Těm všem nyní zbyly oči pro pláč, protože Val všichni velmi milovali a bude jim chybět. Ztráta je to obrovská.

Nekonvenční babička

Tak moc se starala o ostatní lidi. Vždycky se strachovala o svou sousedku, měla skutečnou vůli pomáhat lidem. Nebyla to konvenční babička, ale byla fantastická a milovala děti. Máme zlomená srdce. Zanechala po sobě díru v naší rodině, která nikdy nebude zaplněna,“ dodala Tina. Přesná příčina smrti ženy nebyla stanovena, ale je nad nebe jasné, že v ní sehrál svou roli i koronavirus, který chytila.

Proč se nebát vakcíny?

Thyronx ( 17. března 2021 22:44 )

nemají jinou možnost, pravda?
A pak ty české konspirace... to je o ynteligenci národa. To nenajdete nikde na planetě. O.K. berte vitamíny na Covid-19. Nebo jiné "zázračné" léky dokonce bez receptu..
Co Pán Bůh dělá, dobře dělá. To říkám proto, že vím jak Češi na pánaboha dají.

Thyronx ( 17. března 2021 22:40 )

Ano, v Evropě je velmi těžké dostat očkování na Covid. A když tak jen riziková Astra Zeneca.Americké vakcíny SKORO nejsou v Evropských zemích.
Jsem očkován i moje žena Modernou. Tedy záruka úspěchu. Je mi 75 a mám cukrovku. Roušku už nemusíme nosit ale nosíme je dál. To by asi ani Klaus nepochopil.

Omasta ( 21. ledna 2021 23:12 )

Úmrtí nešlo zabránit ani nejtěžšími represemi a útoky proti svobodě. Nemocnice jsou poloprázdné, proto restrikce, které mají předcházet zahlcení nemocnic, nejsou schopny nikoho zachránit od smrti z přeplnění nemocnic.

Těch absurdit je víc. Pomocí dezinformací se u lidí vyvolává nedostatek vitamínu A. Je to proto, že "zázračný" vitamín D urychluje vylučování vitamínu A. Když si vygooglíte příznaky koronbaviru, tak zjistíte, že jsou totožné s příznaky avitaminózy A. Zanětům a bolestem hlavy zabrání volně prodejný vitamín Axerophtol.

Není to náhoda, že právě ohrožené osoby užívají vitamín D?

aeraluna ( 19. ledna 2021 03:12 )

Nemáte zase nějaký "kvalitní" překlad? V 62 letech prababička?! To byli všichni v rodě tak čiloučcí?

Zobrazit celou diskusi