Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tragédie u Nýřan má temnou dohru: Máša (†24) byla těhotná, zemřela i se synem Pepíčkem (†5)

Autor: VaB - 
28. dubna 2020
12:17

Tragická srážka osobáku s vlakem v Nýřanech si vyžádala tři lidské životy, na místě zemřela Máša (†24), syn Pepíček (†5) a příbuzný Martin (†17). V kritickém stavu skončil táta Josef (24) v nemocnici, poslední syn Lukáš (4) utrpěl vážná zranění. Máša byla podle příbuzných navíc těhotná! Rodina a přátelé oplakávají zemřelé.

Během vteřiny se rodinám změnil život, přišly o milované rodinné příslušníky a vnoučátka. Felicie po střetu s mnohatunovým vlakem skončila zdemolovaná v příkopu u obce Nýřany na Plzeňsku. K nehodě došlo na nechráněném přejezdu.  

V autě bylo celkem pět osob. Tři lidé na místě zemřeli, nepomohla ani okamžitá pomoc od svědků. V kritickém stavu skončil Josef (24), kterého do nemocnice transportoval vrtulník, a vážně se zranil i malý Lukáš (4). 

Video  Tragická srážka vlaku s osobním autem u Nýřan na Plzeňsku, ve voze zemřela mladá žena a dvě děti.  - Romana Vébrová
Video se připravuje ...

Tragédie zasáhla rodinu

Netrvalo dlouho a na sociálních sítích se začaly objevovat desítky smutných vzkazů. „Ségra, odpočívej v pokoji i s Papulou, je mi to moc líto, že už tu s námi nejste. Pepo a Lukáši, držte se, modlím se za vás,“ napsala Jaruška.

Desítky lidí rodině vyjadřují upřímnou soustrast. „Upřímnou soustrast. Když mi manžel říkal, kdo v autě asi byl, nechtěla jsem tomu věřit. Teď vím, že to tak je... Je mi to moc líto. Doufám, že se z toho Pepa s malým dostanou,“ napsala Michaela.

„Upřímnou soustrast celé rodině, moc mě to mrzí… děti spolu chodily do školky,“ přidala se Jana. Podle jednoho z komentujících byla Máša navíc těhotná!

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání