Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladý motorkář zemřel na Kroměřížsku! Jeho stroj vzplanul po nárazu do svodidel

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: David Malík)
Autor: VaB - 
13. dubna 2020
09:35

Zrádné buchlovské kopce si vyžádaly další život! V neděli odpoledne tam havaroval teprve jednadvacetiletý motorkář. Svým zraněním na místě podlehl. Silnice byla několik hodin zavřená.

V buchlovských kopcích u obce Zástřizly na Kroměřížsku havaroval v neděli před 17:00 jednadvacetiletý motocyklista, svým zraněním na místě podlehl, řekla policejní mluvčí Simona Kyšnerová. Silnice první třídy byla kvůli nehodě asi tři hodiny uzavřená, jde o hlavní tah na Brno. 

Motorkář jel od Brna směrem na Uherské Hradiště. „V katastru obce Zástřizly nedaleko motorestu v úseku stoupání nezvládl řízení. Při průjezdu levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy a vyjel vpravo mimo silnici, kde narazil do svodidel. Motocykl po nárazu začal hořet. I přes veškerou snahu záchranářů mladý muž na místě svým zraněním podlehl," uvedla mluvčí. Okolnosti nehody policisté vyšetřují. 

offline ( 13. dubna 2020 10:49 )

Zoufale málo oproti tomu, že motorkářů každý den přibývají stovky. Snad jen, že stejně jako u Poděbrad shořela i motorka, tak už na ní nebude moct jezdit jiný takový hajz l.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání