Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřešovanou těhotnou našli oběšenou na stromě: V hrudi měla bodnou ránu!

Autor: shp - 
11. června 2020
05:30

Krásná Afričanka Tshegofatso Puleová (†28) z Johannesburgu záhadně ve čtvrtek zmizela. Žena v 8. měsíci těhotenství byla naposledy spatřena v domě svého přítele. Rozjelo se pátrání, které mělo tragický konec. Mladou ženu našli oběšenou v poli. Její smrt je podivná, protože měla na těle i bodnou ránu. Šlo tedy o vraždu?

Rodina Puleové podle policie prohlásila, že se zmizelá domů od přítele, který žije na předměstí Johannesburgu, nikdy nevrátila. Mluvčí strážců zákona Kay Makhubela podle Mirroru uvedl, že našel oběť kolemjdoucí v pondělí kolem 11. hodiny dopolední v poli. Byla oběšená na stromě. Ale přesto měla bodnou ránu v oblasti hrudníku, což dělá z její smrti velmi podezřelou událost.

Zemřela po hádce s přítelem

Je taktéž potvrzené, že zemřelá byla těhotná. Podezřelí jsou v tomto okamžiku neznámí, ale vyšetřování probíhá na plné obrátky,“ dodal Makhubela. Podle webu The Sowetan, který mluvil s příbuzným Puleové, byla žena naposledy viděna, když nastoupila do Uberu, který jí objednal její přítel po ostré hádce. O dva dny později už rozvěšovali kamarádi a rodiny plakáty s její fotkou a informací o pohřešování.

Bližní a přátelé jí vzdávají hold na sociální síti. „8 měsíců těhotná Tshegofatso Puleová byla nalezená ubodaná a oběšená na stromě toto ráno,“ napsal na facebooku Dennyboy Madiro. „Nikdo si nezaslouží takto zemřít. Horší je to tím, že vrah zabil dvě duše. Odpočívej v pokoji, Tshegofatso Puleová,“ dodal  Mpho Mogotsi. Vražda ženy vyvolala v JAR velkou vlnu nevole. Lidé volají po spravedlnosti.

Soused: Byla to hodná dívka

Soused krásky Karabo Makiri uvedl, že jeho rodina byla šokována násilnou smrtí Puleové. „Byla to tak hodná dívka, která se vždy usmívala, ale moc s ostatními nemluvila,“ dodal Makiri. „Tshegofatso Puleová reprezentuje všechny jihoafrické ženy a muže, kteří jsou v ohrožení, že budou zavražděni. Hlavní otázkou však zůstává, jaké jméno bude kolovat po sociálních sítích příště,“ uvedly místní zprávy Savanna News.

j_dc_cv ( 12. června 2020 10:29 )

Asi tě to zajímalo, když to čteš a píšeš do diskuse.

Tara-Tara ( 11. června 2020 09:21 )

a nas to asi má zajímat ??????? asi dochází novinky o Dominičce, tak se berou náhradní témata

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání