Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Těhotná se nechala nafotit s tisícovkou včel na břiše: Přitom je prý alergická na jejich bodnutí!

Autor: rc - 
10. července 2020
06:10

Sociální sítě zděsily fotografie, které nafotila Bethany Karulak-Bakerová z amerického Colorada. Bethany je v sedmatřicátém týdnu těhotenství se svým třetím dítětem, a tak se rozhodla ještě před porodem nafotit těhotenské fotografie. Ovšem její pojetí těhotenského focení je opravdu netradiční. Rodačka z Texasu pózuje na zelené louce s odhaleným bříškem, na kterém jí sedí tisícovky včel! Bethany přitom přiznala, že je na včelí bodnutí alergická.

Třetího potomka na svět co nevidět přivede Bethany Karulak-Bakerová z města Steamboat Springs v Coloradu. Bethany je již v sedmatřicátém týdnu těhotenství, a tak jí do porodu zbývá už jen chvíle. Rodačka z amerického Texasu se proto rozhodla, že ještě před porodem nafotí těhotenské fotografie. Bethany je milovnice včel, a tak se s nimi také nechala nafotit. Pojetí jejího fotografování však děsí!

Bethany pózujíc na louce si na břicho nechala usadit deset tisíc včel! „Tady jsou mé těhotenské fotografie, které jsem slíbila, že budu sdílet. Ani jednou jsem nedostala žihadlo,“ uvedla v komentáři u fotografií na sociální síti Facebook Bethany s tím, že je alergická na včelí bodnutí!

„Nebojte se, bylo to schváleno mým doktorem,“ dodala Bethanny. Zároveň vysvětlila, proč se rozhodla k takovému focení přistoupit. „Před rokem jsem prodělala extrémně traumatický potrat. Byla jsem hospitalizovaná, zničená, plná sebeobvinění a rozrušená,“ podělila se se všemi o traumatický zážitek. Zároveň dodala, že o pár měsíců otěhotněla znova, ale bála se, že o dítě znovu přijde.

„Místo toho, abychom se těšili z toho nového zázraku, pamatuju si, že jsem se cítila zmatená a plná obav. Do druhého trimestru jsem věděla, že nemohu nikomu říct o těhotenství, kvůli strachu z opakovaného potratu,“ dodala s tím, že tyto těhotenské fotografie mají představovat, jaké požehnání cítí z toho, že vše dopadlo dobře. „Mou jedinou nadějí je, že jednoho dne se moje dítě podívá na tuto fotografii a uvidí bojovníka uvnitř mě,“ dodala.

Nicméně její sledující na sociální síti jsou z fotografií doslova zděšeni. „Je hezké vidět, že nejsem zcela uvnitř mrtvý a že svět mě stále může překvapovat a děsit,“ okomentoval fotografie jeden z uživatelů sociální sítě. „Fakt, že je alergická, mě baví nejvíc,“ dodal další. „Lidi jsou divní...“ dodává další.

Monikay ( 10. července 2020 13:25 )

vypadá jak když už je v rozkladu

zada ( 10. července 2020 11:55 )

Lidská blbost nezná mezí, nekonečná jak vesmír)))

bullshit ( 10. července 2020 11:54 )

Tisícovka včel + ještě ukázat pizzu, "bříško" a prsa a je z ní nefalšovaná celebrita co všechny "šokuje"...

moudivlacek ( 10. července 2020 09:57 )

A mohl by mi někdo vysvětlit jaký to mělo smysl????

Zobrazit celou diskusi