Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Těhotná Dáša (14), která tvrdila, že ji oplodnil Ivan (10): Radí nastávajícím maminkám!

Autor: shp - 
15. června 2020
07:20

Celý svět obletěl příběh těhotné ruské dívenky Dáši (14). Ta tvrdila, že otěhotněla s teprve desetiletým Ivánkem. Jenže když lékař zjistil, že se hochovi ještě netvoří spermie, šla se smutnou pravdou ven. Znásilnil ji totiž starší chlapec. Těhotná dívka, která má před porodem, si ale stále užívá pozornost a začala radit nastávajícím maminkám, jak se připravit na příchod miminka.

Můj vesmír,“ napsala Dáša na instagramu k fotce, kde drží dvě malé ponožtičky u svého těhotenského bříška. Dívka, která přišla do jiného stavu v pouhých 13 letech, má těsně před porodem. Ale i když ještě miminko na svět nepřivedla, rozdává rady jako zkušená rodička s početnou famílií.

Vím, že tu mám hodně maminek a těhotných žen, tak jsem se rozhodla napsat tento post,“ uvedla Dáša na sociální síti a sepsala seznam věcí, které si musí vzít každá správná těhulka do porodnice. Je mezi nimi pas, nabíječka na mobil, pantofle, sušenky, voda, toaletní papír nebo 10 balení plenek.

Maminka Dáši umírá na rakovinu

I když je na rození dětí příliš mladá, je vidět, že Ruska nechce ponechat nic náhodě. S výchovou jí pomůže její maminka, dokud bude moci. Umírá totiž na rakovinu. Je vidět, že se osud s rodinou dívky rozhodně nemazlí. Už jenom samotný způsob otěhotnění Dáši je děsivý.

Dáša sice tvrdila, že je otcem desetiletý Ivánek, ale nebylo tomu tak. Ve skutečnosti ji znásilnil šestnáctiletý chlapec. „Je to pro mě bolestivé, dlouho jsem se přes to nemohla přenést a zanechalo to bolest v mé duši. Byla jsem znásilněna,“ uvedla Dáša už dříve informace o otci na pravou míru.

Znásilnil ji tlustý chlapec

Byl opravdu tlustý a velký na svůj věk. Nejvíc se bojím, že ho někdy náhodou potkám ve městě,“ dodala nastávající maminka s tím, že dotyčný mladistvý násilník nebyl z její školy. Vztah s Ivanem, který se těšil na příchod dítěte, už skončil. Snad to Dáša všechno zvládne...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání