Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dáša údajně otěhotněla s desetiletým: Teď se chlubí bříškem, "otec" dítěte ji ale opustil

Autor: jel - 
14. dubna 2020
13:56

Teprve třináctiletá Dáša z ruského Železnogorsku se dostala do obecného povědomí poté, co vystoupila v ruské televizní show, kde tvrdila, že otcem jejího nenarozeného dítěte je teprve desetiletý chlapec Ivan. Dívka nyní na sociálních sítích hrdě ukazuje své těhotenské břicho a navíc se zdá, že ji mladší "přítel" nejspíš opustil.

Celý příběh těchto mladých rodičů je stále poněkud nejasný. Doktor Jevgenij Grekov totiž údajného otce dítěte vyšetřil a potvrdil, že není možné, aby byl otcem, protože se mu ještě ani netvoří spermie. "Laboratorní výsledky jsme třikrát zkontrolovali, není možné, že bychom udělali chybu," prohlásil urolog.

Později se objevila informace, že do jiného stavu přivedl Dášu patnáctiletý mladík, ruská média ho označují jako Štěpána. Ten měl údajně mladou dívku znásilnit! Dáša tuto informaci nejprve potvrdila, ale později psala na sociální sítě, že je to absolutní nesmysl. "Tak za prvé, žádného Štěpána neznám…" začíná její příspěvek na stránce vkontakte, kde má neuvěřitelných 60 000 sledujících. Policie zatím nikoho neobvinila.

Mladičká Dáša je však na své těhotenství patřičně pyšná a na sociální sítě přidává jednu fotku s bříškem za druhou. V neděli ovšem zveřejnila selfie, na němž má uslzené oči! "Zdá se, že mě opustil," uvádí komentář u fotky. Měl toho snad Ivánek už dost a na těhotnou přítelkyni se prostě vykašlal?

pjotri ( 15. dubna 2020 13:26 )

Ja SNIM o Emerice?? Kde to ctes? Jen jsem si dovolil citovat Donutila, kdy vypravel o svym dedovi. Ale protoze ses alarmujici ko_kot (dalsi citat) a - evidentne - to neznas, nema cenu ani ti to vysvetlovat, ani s tebou ztracet cas.

pjotri ( 15. dubna 2020 10:39 )

Co jako? To sukani, nebo hrubky v internetovych novinach?

pjotri ( 15. dubna 2020 10:33 )

Jak prsvi klasik: "...sukani je pro decka, chlapi si vypijou..."

pjotri ( 15. dubna 2020 10:30 )

Asi neumis cist, ze, bobecku? Staci, kdyz si, K TEMATU , prectes prvni DVE vety. Nic vis se k tomu neda rict. Zato ty ses namet na roman.

pjotri ( 14. dubna 2020 23:44 )

V Rusku? Tam je vsechno mozny.. A jinak, bez spermii to, az na Jezise, nejde. Mne spis fascinuje ta paradni HRUBKA pod fotkou decek s matkami ve studiu: "...Do studia ruské televize je doprovodili matky..." Asi ve ctvrte, nebo pate tride me ucili 2 pravidla (1.podmet rodu ZENSKEHO ma v prisudku mnozneho cisla casu minuleho VZDY "Y", tedy "matky doprovodilY", 2. shoda podmetu s prisudkem rika, ze co je v podmetu (i/y) musi byt, az na par vyjimek (deti, oci, usi) i v prisudku. Jelita z Blesku asi mela (TA jelitA) uhelne prazdniny, kdyz se to probiralo. Korona virus tenkrat jeste nebyl, protoze ho jeste cinsti soudruzi nebyli schopni vyrobit. Ach jo, ptam se: "ZA CO?"

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání