Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívku (†13) znásilňoval 4 roky otec: Při porodu jeho dítěte zemřela

Autor: shp - 
1. ledna 2020
21:25

Poslední čtyři roky prožívala malá Luana Ketlenová (†13) z Brazílie hotové peklo na zemi. Její vlastní otec Tome Faba (36) ji opakovaně znásilňoval. Přišlo se na to, když byla převezena v 7. měsíci těhotenství do nemocnice. Tam porodila chlapečka. Její stav se ale rapidně zhoršoval a nakonec zemřela. Otec se po provalení skandálu dal na útěk před zákonem.

Luana byla do nemocnice ve městě Coari dopravena s bolestmi v oblasti břicha. Jaký byl šok lékařů, když zjistili, že je těhotná. Vzhledem k jejímu stavu se rozhodli vyvolat porod. Dívka totiž trpěla akutní anémií. Na svět přivedla předčasně chlapečka – syna svého otce a zároveň svého bratra.

Chlapeček zázrakem přežil

Dítě zázrakem přežilo. Stav dívenky se ale neustále zhoršoval. Druhý den se lékaři rozhodli pro její letecký transport do lépe vybaveného zařízení. Během cesty však zkolabovala a zemřela. Kromě anémie trpěla ještě cirhózou jater, měla vodu na plicích a nízký krevní tlak. Cestu tak neměla šanci přežít.

Náctiletá žila se svými rodiči ve vesnické oblasti za městem. Do doby před dvěma měsíci, kdy začala cítit bolesti v oblasti břicha, si neuvědomila, že je už pět měsíců těhotná. Luana tvrdila, že musela jít s otcem na ryby, kde ji znásilnil,“ prohlásil podle Daily Mailu policejní šéf José Barradas.

Dítě už samo dýchá

Podle něj příbuzní o zneužívání holčičky věděli, a dokonce zalarmovali sociálku. Otec po skandálu pláchl, ale policie ho na útěku zadržela. Obviněn byl ze zneužívání dítěte a zabití. Novorozený chlapec zůstává na porodním oddělení. „Je silný a již dýchá bez ventilátoru,“ prohlásili doktoři. Zda zůstane se svou rodinou, se teprve rozhodne.

pjotri ( 24. ledna 2021 18:32 )

Oprava: Hrubek

pjotri ( 24. ledna 2021 18:31 )

Jestli ty máš IQ 147, nechám si vypíchnout pravé oko. Podle tvého pravopisu a slohu bych řekl, že máš IQ houpacího koně - kterému se tímto omlouvám, že ho s tebou srovnávám - a nejspíš ještě nižší, než ten znásilnovač... Některé tvoje perly: ".. Inom.., ..takovÝCh, postiženÝCH.., hodíte JEHO V bednu.., čeká kolem padesÁT potkÁNÍ-krysY, ne přemýšlil". Strašný! Rusko? Ukrajina? Moldavsko? Našel jsem celkem asi 9 hrube. Verdikt? Se svým IQ "inom" 147 bys unás nejen neodmaturoval, ale nejspíš by ss musel(a) několik tříd zopakovat, hihihi. IQ inom 147... já se smíchy po_s-eru...

Vasekcz ( 4. ledna 2020 23:26 )

Jížní Amerika má jediný z nejhorších vězeňských komplexu na světě.Tam jako všude jinde nesnášejí znásilnění.Gor tam kde vládnou gangy a né dozorci.Smrt za smrt.

Lubomír Babáček ( 2. ledna 2020 01:20 )

Dle vzhledu jde o opici s lidskými rysy, možná uměl i mluvit, jako člověk. V dnešní, doslova debilní době samých korektních úletů a pseudohumánních ohledů tato zvěř bez náhubků a obojků ochcává všechny rohy světa bez povšimnutí patřičných úřadů. Někdo mne může označit za rasistu, ale toto individuum evidentně není tvor hodný hájení. Prznit vlastního potomka nedělá ani to nejnadrženější prase ve vesmíru. Kulka a spálit na hnojišti.

Kvazimoda ( 1. ledna 2020 22:40 )

Můžete mi vysvětlit(IQ inom 147), proč takových sexuálně postižených nejde VRAŽDIT...? A takovým způsobem...(jako hodíte jeho v bednu ze skla, aby to viděli lidé, a v bedně na něho čeká kolem padesát hladových potkání-krysy). V takových případech já bych o humánním chování ne přemýšlíl...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání