Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Dcera (†15) se udusila před jeho očima: Zoufalý otec jí nedokázal pomoci!

Autor: shp - 
17. října 2019
18:09

Byla to mladá a zdravá dívka. Zničehonic se ale začala dusit v kuchyni, zkolabovala a zemřela před zraky svého vyděšeného otce. Abby Reese Beaumontová (†15) z velšského města Mold se podle patologa udusila jídlem. Rodina dívky však chce o její tragické smrti vědět více.

Náhlé úmrtí sympatické dívky šokovalo všechny její blízké. Potřebovali by odpovědi na to, co se vlastně stalo a proč, aby se mohli se svou ztrátou lépe vyrovnat. 

Pět měsíců tápeme v limbu a čekáme na odpovědi ohledně smrti Abby. Chceme vědět, jaká byla příčina smrti, čekali jsme dlouho a ptali se na všechno. Mysleli jsme si, že má Abby parádní zdraví – a také ho měla. Je to tak smutný způsob, jak zemřít. Od doby, co je pryč, jezdíme na horské dráze plné emocí a jsme zničení,“ prohlásil podle Mirroru otec školačky Darren (51).

Právě on viděl na vlastní oči smrt své holčičky a nedokázal jí zabránit. Společně s maminkou Alison a Abbyinou sestrou Jessicou (13) chtějí přesně vědět, co se s ní stalo. Vyšetřování jejího tragického odchodu probíhá na plné obrátky. Patolog tento týden určil jako předběžný důvod smrti udušení jídlem. Na definitivní výsledky pitvy si však budou muset příbuzní ještě počkat.

Otec: Byli jsme kamarádi

Když Abby zemřela, bylo to, jako bych spíš ztratil kamarádku. Takový vztah jsme měli. Milovala jazyky a dokázala plynně mluvit francouzsky a velšsky. Výborně se jí dařilo ve škole a zrovna začínala mluvit o tom, co chce dělat v budoucnosti,“ dodal smutně tatínek. Vyšetřování má být uzavřeno na začátku příštího roku. Tehdy se snad všichni dozvědí pravdu.

Antonn Blha ( 18. října 2019 09:52 )

Měli jste ji naučit nekecat při jídle a pořádně žvýkat pokud zrovna nečuměla do mobilu🙄

jelenovi ( 17. října 2019 21:52 )

Blby, divat se na davici se decko a neumet mu udelat heimlicha

starymlok ( 17. října 2019 21:36 )

Blbče a jak se udusil král komiksů,nechlastej a nehul

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání